Друга забременя от него

stoikastoikaНовак
Друга забременя от него
Здравейте! Дълго се колебах, дали да споделя своята история. В крайна сметка реших да я напиша и дано малко по-срамежливите и страхливите си вземат поука от моята история. Ето я и нея.

Влюбих се на 13 години. Бях дете, което за първи път изпитваше истински чувства. Любовта ми към въпросното момче беше споделена, но имаше един голям проблем. Той ходеше с най-добрата ми приятелка. И това беше причината да го отбягвам първоначално. След около половин година той замина да учи в друг град и рядко се прибираше.

Разбира се аз и той бях ме много притеснителни. След време се появи ревност от моя страна. Реших да изпитам чувствата му, като се направих, че си имам приятел. Той разбира се реагира остро и реши да ми го върне. И така проблемите в нашата връзка започнаха. Разделих ме се без много шум и премълчах ме истината един от друг.

След около година, той започна да се държи странно. Обличаше се нетипично за него, общуваше със странни хора. В крайна сметка разбрах, че се е опитал да стане по-отворен, по-отпуснат, но разбира се не се получи. Но през това време спря да идва в магазина в който работех. Отказах се вече да се боря, след 2 неуспешни опита да говоря с него, реших, че ме мрази.

След половин година, той отново започна да идва в магазина. Правеше интересни неща, опитваше се да спечели вниманието ми, без да ми говори. Бях на 7-то небе от щастие, но не можах да повярвам, че той отново се интересува от мен. През тази 1 година станах ме много близки с майка му и половината от роднините му. Те знаеха за нас и нашите чувства, но се надяваха нещата да се оправят.

Когато нещата тръгнаха да се оправят и почти се бях ме сдобрили, той се оказа женен и с дете. Просто в работата, където работеше една опитна девойка го примамила и напила и той разбира се направил работата. Родителите му бяха в шок, аз също. Хората незнаеха, как да се държат с мен.

Аз гледах да ги избягвам, както мога. Но те правеха всичко възможно, за да се чувствам, както част от тяхното семейство. Това ми се отрази много зле. Сънувах го всяка нощ, за това реших да заспивам възможно най-късно, за да се преуморя и да не го сънувам.

Моля ви, дай те ми съвет, какво да направя. Как да отдръпна родителите му от мен, без да ги наранявам? Как да го забравя, като той живее на 10 минути път от мен ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (29)

Изпрати
Мари-Ан
Мари-Ан
17.08.2015 23:26
О свещенна простотия.Какво е това писание.Учете момичета,пишете грамотно,самият начин на изразяване е меко казано ужасен, как може така.А за "проблема" ти смешен е,за какво изобщо го пишеш и къде си мислиш, че отиваш?.Казано честно за нищо не ставаш моето момиче.Но едва ли ще разбереш с този интелект и потенциал ,какво се опитвам да ти кажа.Стой си и работи в магазина и си намери свободен мъж,омъжи се роди си деца и дерзай.Късмет!
14
1
То
То
06.06.2015 20:23
Абе смотани тъпаци какво коментирате на тези тъпи истории които са писани и измислини от някви тъпи администратори дето искат посещения на сайта си ....
4
0
минкова
минкова
16.04.2015 08:46
научи се да се вглеждаш в сигналите на съдбата след като има дете съдбата го е срешнала с тази жена не случайно отегли се от тази връзка с достойнство и тръгни по свой път не си усложнявай живота с безсмислени връзки
6
0
Стоичо
Стоичо
20.12.2014 10:48
Значи на теб ти се е допикало,а ти си помислила че ти се е доебало
9
10
мари
мари
15.12.2014 23:46
Тъпанарка!Научи български!Не всичко е секс!
4
5
Джани
Джани
13.09.2014 23:17
Бягай.....не си заслужава да си тровиш живота заради някой, който не знае какво търси и какво иска! Извинявай, за израза, но нали не искаш мухльо до себе си?
11
0
човека
човека
08.05.2014 11:45
мило дете твоят приател не е предмет човек знам че е неприатно но тая девоика не е забременяла от въздуха а някой я е чукал зддраво , та това което искам да ти кажа е че не тази девойка е виновна сама по себе си тя си е имала партниор които и е казвал че я обича като я е ебал та само не знам каде се буташ при този неудачник с дете не ме разбирай погрешно но ако си достатъчно тъпа за да го изкаш още значи наистина си го заслужаваш ,ще го забравил много лесно всеки си взема решения в живота и тези решения имат последици а ти приеми нещата и не бъди наивна глупачка живота е пулен с мъже а мъж които има вече дете и жена и си търси друга защото жена му не става за секс не заслужава много много уважение
10
1
ам
ам
07.05.2014 18:28
Кой те е учил да пишеш "ме" отделно от глагола?...че и "те" даже!? Направо е смешно. А и отрицателната частица "не" кога слято, кога не. Дори в коментарите има грешки. Препрочитайте написаното, преди да пуснете коментарите си, бе хора!
23
2
Ина
Ина
16.09.2014 13:30
Тези груби граматически грешки така ме подразниха, че не можах да се "трогна" от тъпата история. На авторката само ще кажа, че каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи.
20
3
илона
илона
05.02.2014 10:48
Ще го сънуваш още дълги години , аз още го сънувам ,въпреки ,че от 7 години съм с друг прекрасен човек !
1
2
Анонимна
Анонимна
22.02.2014 23:21
23 години го сънуеам, защото никога не съм спряла да го обичам,въпреки, че съм семейна от 20 години
9
2
вили
вили
25.12.2013 22:01
виж и аз се влюбих в един мъж който за мое съжаление вечеси има семейство и лошото е че все още го обичам но моят съвет е да продължиш с отношенията с родителите му защото може в бъдеще да се саберете отново не прави моята грешка
3
2

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: