ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Момчето мечта или любовта - кое да избера

Момчето мечта или любовта - кое да избера

Момчето мечта или любовта - кое да избера
Имам си приятел, който е добър, мил, общителен, сладък, но пък без цели, дори не го е грижа за собственото му здраве (предпочита колата си пред личното си здраве), няма намерение да се мести в друг град (а аз нямам намерение да отида да живея в неговия, защото е малко, няма работа, нито реализация), не може да е искрен от страх да не му се скарам.

Опитвам се да му помогна, давам му съвети, какво може да направи, но той не ме слуша. Обичаме се, но постоянно се караме и сме от различни градове.

От друга страна срещнах моето момче мечта - умен, сладък, има цели, тренира, мил, общителен, романтичен, мисли много по-зряло от хората на неговата възраст, от един град сме и т. н. . . всичко за което мога да мечтая. Много от него мога да науча.

Вие какво бихте избрали момчето мечта или любовта? Кое според вас е по-важно хубавото бъдеще или любовта?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
Ивана
Ивана
02.07.2014 22:45
Ако се чудиш между двама мъже, избери втория, защото ако истински обичаше първия нямаше да има втори. Лично мое мнение, но ти си решаваш. Слушай сърцето си. :)
2
1
шукран
шукран
02.07.2014 22:30
Гледай си интересите.Аз поне от любов си патих много.
0
0
Ралица
Ралица
02.07.2014 21:33
"Ако се двоумиш между двама мъже - по-добре избери втория, защото ако истински обичаше първия, никога не би се загледала по друг." - са казали по-умни от нас хора и са били много прави. Щом "втория" е мил, сладък и гледа смело в бъдещето, трябва да си луда да избереш влюбения в колата си "нехранимайко", забутал се на село.
Не си се уточнила, но ако съдя по подобната дилема, през която аз преминах - към приятеля си си по-скоро привързана, свикнала си с него (макар че вие пък сте от различни градове...)
В случай обаче, че наистина обичаш първия, а втория е просто "мил и общителен с цели" не се отказвай от любовта, заради някой си, само защото тренира ;) С две думи - реши в кого си влюбена, в чии ръце искаш да заспиваш и действай :)
Успех :)
0
0
0bi
0bi
02.07.2014 16:39
Ако от сега се карате за дреболии, пиши я тази работа отписана. Това не се оправя с времето. Напротив - задълбочава се.
1
0
Митака
Митака
02.07.2014 13:53
Ами тя любовта ще свърши все някога с кого и да е , важното е на кого можеш да разчиташ, кой би те подкрепял, да те уважава като човек, като жена, да знаеш че дори и преди малко да сте се скарали за нещо, но да имаш нужда от него, да ти помогне, колкото и да е кисел да знаеш че можеш да разчиташ, и той да го знае, примерно скарали сте се къде си е хвърлил чорапите и се сдъфквате и всеки по стаите, след малко ти трябва да ти отвори буркана който е заял много, отиваш и знаеш че дори да мълчи и да те гледа на кръв няма да се дръпне и да те остави да се мъчиш, а ще ти помогне, примерът е тъп но схвана идеята.Та пак стигаме дотам, както казва и деска19, ти сама си решаваш кой ще е и вече си носиш последствията от изборът.Успех :))))
2
0
desislava
desislava
02.07.2014 12:33
Не мога да ти кажа кого да избереш, защото това си е твоят живот с твоите избори. Все пак в тази ситуация е най-добре да послушаш сърцето си! :) ...Аз например съм се влубвала в момче, който не може да се нарече "момчето мечта", но няма значение как другите го възприемат и кой е по-добър!! Важното е да си с момчето, което те допълва и как те кара да се чувстваш докато си с него! :)
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: