Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да избера ли новата любов или да остана при старата, която ме съсипа

Да избера ли новата любов или да остана при старата, която ме съсипа

Да избера ли новата любов или да остана при старата, която ме съсипа
Здравейте, мили хора. Реших да споделя и своя проблем с надеждата, че ще получа вашия съвет. Историята е следната. Аз съм на 20 години, приятелят ми също. Заедно сме почти една година, но той замина за няколко месеца да работи в чужбина. Обеща ми, че ще се чуваме всеки ден и ми се кълнеше в голямата си любов към мен, но когато замина не стана точно така, както ми бе обещал.

За 3 месеца вече ме е потърсил точно 3 пъти, а вече дори не отговаря на съобщенията ми. Изпаднах в депресия, не можех да спя нормално и да се храня, отслабнах с 6 килограма и това се отрази и на психическото ми състояние. Не знам какво да правя, той чете съобщенията ми, но не отговаря на тях, а аз му обясних, че се чувствам зле. .

Преди няколко седмици в живота ми се появи едно момче, което съвсем неочаквано ме "извади" от тинята, в която бях затънала от мъка по приятеля ми, накара ме да се почувствам щастлива и то само с разговорите и милото си поведение към мен. Приятелките ми ме съветват да зарежа веднъж завинаги приятеля ми, а аз не искам да му казвам нищо, за да не попреча на работата му и да не му повлияя на психиката така, както той съсипа моята. . .

Кажете ми как да постъпя, да кажа ли на приятеля ми, че се разделяме и да започна на чисто с новото момче, което въпреки, че е по-малко от мен с 2 години, е невероятно разбран и здравомислещ човек, или да остана с него и да го чакам да се прибере, което ще се случи след месец и половина? Наистина се нуждая от съвет, защото съм безкрайно объркана, а близките ми ме объркват още повече. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
ihtianderrr
ihtianderrr
06.10.2013 16:05
Наистина ли питаш???
0
0
Искра
Искра
18.09.2013 12:50
Наистина ли не разбирате, че нямате никаква стойност за Вашия приятел?! Изпратете му едно съобщение, че не го задържате, да не се чувства задължен и продължете живота си без него. Не си струват тези отношения, след като костват здравето Ви. Не прибързвайте с новия младеж - човек без приятели е самотен. Да не излезе, че търсите утешител! А приятелите са богатство. Общувайте с хора, които Ви уважават.Нещата ще се подредят сами.
7
0
Dell
Dell
18.09.2013 11:14
Какво има да съобщаваш на "приятеля" си?!
Доколкото виждам и до сега не водиш с него диалог, а монолог.
Нека разбере, когато /ако.../ някой ден прояви интерес какво се случва с теб.
0
0
Карерина
Карерина
15.09.2013 01:40
Следвай собственото си щастие!
0
0
vilsan
vilsan
14.09.2013 15:08
Предостатъчно ти е показал че не се интересува от тебе ,пренебрегва те по всякакъв начин .Избери втория нали се чувстваш добре с него като се върне нека той да съжалява че те е изгубил.
1
0
За твое добро
За твое добро
14.09.2013 01:11
ако така се колебаеш зарежи и двамата ако обичаше достатъчно сегашния нямаше да мислиш за предишния а ако си заслужаваше предишния нямаше да си със сегашния значи най-добре си търси нов
1
0
pink
pink
13.09.2013 22:42
Момиче, уважавай малко повече себе си! Няма какво да се чудиш, няма какво да му казваш на приятеля си при положение, че той вече ясно ти е показал накъде вървят нещата. Вдигни глава, обърни страницата и започни нов живот, било то с това ново момче или с някой друг, но не и с човека с когото си била година. Този човек вече те е наранил достатъчно и ти искаш да му позволиш да го прави още? Дори и да се върне при теб, факта, че си го позволила ще го накара да изгуби всякакво останало уважение към теб! А от личен опит ти казвам, без уважение няма любов!
3
0
Ива
Ива
13.09.2013 19:37
Предлагам ти да се разделите. Връзка от разстояние- грешка е.
0
0
faith
faith
13.09.2013 19:23
Преди около година бях в твоето положение и избрах да запазя връзката си. Започни нов живот, докато можеш.. :)
0
0
sunshine12
sunshine12
13.09.2013 19:21
Заебавай го тоя,какво ти пука как ще се почуства,като той те е правил на глупачка?! А и щом се чувстваш щастлива с новия,няма смисъл да поглеждаш назад.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: