Губя най-обичаните от мен хора, отчаяна съм

Губя най-обичаните от мен хора, отчаяна съм
Здравейте. Малко ми е странно, че пиша тук за моите проблеми, защото аз съм много консервативен човек. Рядко говоря за моите проблеми и сама се справям с тях, но както и да е.

От 3 години насам губя най - близките си и обичани хора. Като, че ли ми дойде малко в повечко. Преди 2 години починаха мои трима приятели, миналата година почина леля ми, сега майка ми се разболя, а и вчера разбрах, че вуйчо ми има тъмор в главата и не му остава много живот.

Знам, че ще кажете, че такъв е живота, всички умираме в крайна сметка, но най - тежкото е, че аз съм от три години в Испания и не съм могла да съм близо до моите хора.

Мъжът ми не ми помага, вместо да ми дава кураж, той ми се ядосва, че се тревожа прекалено много. Вярвам много в бог, но често си задавам въпроса, защо ме изпрати толкова далеч от всички, това ли ми е наказанието.

Защото бях в града и си имах страхотна работа и бях до близките си, но това е дълга история, така и попаднах тук. Човек не може да избяга от съдбата си.

Моля се на бог поне вуйчо ми да доживее повече, за да го видя след два месеца.


Коментари (5)

Изпрати
Letty
Letty
24.08.2015 19:48
Здравей!Съжалявам ,за боката ,която изпитваш....Всъщност с нея ставаш по-силна.Всеки един човек си има път, уроци от които се учи и расте. Болестта също е път за самия човек. Учи го да превъзмогва себе си и да бъде силен.Ти знаеш много добре това, разбираш го и точно с това можеш да им помогнеш, дори и от разстояние - с разбиране,вяра и много любов.Със силата,че си това, което си и бидейки такава им вдъхваш кураж и сила.Понякога една елементарно изслушване на болката на отстрещния човек е много повече, отколкото да сме непрекъснато със него.Животът е чудо!Емоциите, преживяванията са част от пътя.Бъди силна!:)
0
0
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:26
не си единствената която страда така че се стегни
0
0
angel
angel
20.05.2012 23:41
никога не губи вяра и надежда че все някога някаде ще видиш любимите си хора!
0
0
galina
galina
08.03.2011 01:55
Благодаря ти мила, за коментара, но всичко това го правя.
0
0
Nivea
Nivea
06.03.2011 11:29
Ходете в църквата и се молете за близките си от време на време, палете свещи и за живите, и за умрелите. Четете от време на време библията - това ще Ви даде необходимата утеха. Пийте повече билкови чайове, нека и близките Ви да пият такива - те дават сили, и психически, и физически. Телефонирайте по-често с близките си в България, пращайте им редовно пари и колети с подараци - така ще бъдете винаги една част от техния живот и те ще чувстат, че сте с тях и ги обичате и се грижите за тях, макар и от разстояние. Някои телефонни компании в чужбина предлагат flat rate и по този начин може да се телефонира неограничено на твърда и непроменлива такса на домашните телефони в България (не на GSM-ми). Останалите неща - кой ще живее, колко и дали ще се разболее от лоша болест или не - това е в божиите ръце.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: