Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Напусна мен и детето заради друга

Напусна мен и детето заради друга

Напусна мен и детето заради друга
Може би не съм първата, на която се случва такова нещо, но болката наистина е голяма. Отдавна имах подозрения, че съпругът ми си има любовница, но все се надявах, че нещата ще преминат. За това и си мълчах, не повдигах пред него въпроса, не говорех за моите съмнения.

Но миналата седмица, той просто заяви, че ни напуска и с детето трябва да се оправяме сами. Живеем на квартира. Той толкова щастливо взе нещата си, че от това мен ме заболя още повече.

Дали ще мога да върна нещата на зад, да поговоря с родителите му, с които имам добри отношения. Или всичко това е безмислено, след като той е взел своето решение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Maya Dimitrova
Maya Dimitrova
10.02.2014 09:36
Здравей, преди година и нещо преживях подобно нещо, само че аз бях бременна и опитах да говоря с него. Разговорите ускориха раздялата, той си хвана пътя и заяви, че ще ми се наложи да се справя сама. Благодаряние на родителите ми успях да. С неговите родители, които до този момент ме обожаваха говорих и тогава разбрах истинския смисъл на думата свекърва, ако ме разбираш, така че не съжалявай за нищо. Бащата на моето дете се пропи и разбрах, че е почнал да взема и наркотици, любовницата му реве ден през ден и най-хубавото е, че аз не съм част от този кошмат. Хора които градят щастието си на чуждото нещастие са обречение на цял нещастен живот. Това, което изпитваш в момента е просто страх дали ще се справиш сама и дали ще бъдеш отново някога обичана. Не се страхувай, дори не предполагаш колко си силна, а любовта идва отново, когато най-малко я очакваш. Радвай се, че не си сама, имаш малкото ангелче до себе си и то винаги ще те обича и предпочита. Жалкое, че няма да расте в истинска семейство, но ще се нагоди. Прегръщам те и ти желая да си силна. Пиши ми ако имаш нужда да поговориш с някого.
24
0
Шишарка
Шишарка
23.09.2013 21:21
Здравейте, разбирам болката Ви от това, че съпругът ви е напуснал. Моето мнение е, че основна част от грешката е, че не се говорили с него за това още при първите Ви подозрения и съмнения. Общуването може да спаси една връзка, както се случи с моя брак. Трябваше да поговорите, но без обвинения, без викане и каране, просто разговор като близки хора. Много е трудно воденето на такива разговори, но повярвайте ми, те са начина за преоткриване на половинката и начина за рабиране. Говорете, хора! Това е начина отношенията ви да бъдат добри и дори когато има трудности и когато някой е залитнал извън правия път - ГОВОРЕТЕ, и пак повтарям без вменяване на никаква вина, спокойно и разбиращо, за да можете да стигнете до причината за изневярата, която е много възможно да се крие в самите Вас!
5
6
Почти завършен психолог
Почти завършен психолог
08.09.2013 11:49
Това, което Ви се е случило е наистина лошо. Но замислете се това, че имате дете от него не значи, че той е длъжен цял живот да е до вас. Вместо да се оплаквате, че има любовница и вместо да говорите с техните се замислете защо е така.
Мъжете се дразнят когато при появата на дете минават на заден план. Те също искат да им бъде обръщано внимание, в един момент когато това се случи и минат на заден план, се появява някоя, която му обръща внимание и нещата си се развиват. Мъжът трябва да бъде на първо място, а чак след това детето. Знам, че най-вероятно ще бъда нападната след тези си думи, но тук не става въпрос да оставите малко дете да се оправя само(!!!)Има много литература по въпроса, прочетете и ще си изясните много неща.
Друг въпрос е, че доста дами си мислят, че след като родят дете на някой, той е длъжен да ги търпи каквито и да са и се отпускат, отказват да поддържат добра фигура и заприличват на „лелки“ което никак не се харесва на мъжете. Те искат жената до тях да е красива и да бъде заглеждана от други за да си погъделичкват егото, че са с най-красивата жена.

Най-вероятно с коментара си ще предизвикам нападки, но в крайна сметка за да си публикувате историята, търсите съвети. Може да са малко грубо написани, но това е факт при голям процент от разделените двойки. Успех, и дано успеете да се съберте!
6
16
mama
mama
27.04.2015 14:07
Полу- завършения психолог, от коментара не ми стана ясно за мъже ли говорите или за по-големите деца на майките.Това е основния проблем- мъжете не се държат достойно като истински такива , че и литература си пишат по въпроса.
20
0
kate
kate
08.09.2013 11:37
Здравей
Знам че те боли ,но продължи напред.Не го спирай.Ако го обичаш посниго да си тръгне.Бъди силна и късмет.
2
0
jana
jana
29.08.2013 18:48
На сила хубост не става!Какво очакваш мама да нашляпа непослушкото и да го върне в къщи.И за какво ти е .При първа възможност пак ще кръшне.И така до безкрай.И докато се усетиш живота си минал,а децата травмирани необратимо.
16
0
Гинка
Гинка
29.08.2013 11:08
всеки сам решава как да живее ( така че БЕЗ разговори с неговите родители ) Дано поне се грижи за децата си ( АКО Е БИЛ отговорен баща )... и както се казва ... по добре сам отколкото с лоша компания.. УСПЕХ и КЪСМЕТ ;)
7
0
РУМИ
РУМИ
28.08.2013 20:15
ЗАДАВАШ ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО СЪПРУГЪТ ТИ С РАДОСТ СИ Е СЪБРАЛ БАГАЖА НИЩО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА СТОЯ ПРИ ЧОВЕК КОГОТО ВЕЧЕ НЕ ОБИЧАМ ДА ГОВОРИШ С РОДИТЕЛИТЕ МУ Е БЕЗПОЛЕЗНО И ГЛУПАВО НО НА ВСЯКА ЦЕНА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ДА ГО НАКАРАШ ДА ТИ ПОМАГА ЗА ДЕЦАТА А ЖЕНАТА ЗАРАДИ КОЯТО ТЕ Е ИЗОСТАВИЛ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ НА ТВОЕ МЯСТО И ТОВА Е БЕЗ СЪМНЕНИЕ..
14
0
Лора
Лора
21.08.2011 13:48
Краси, твоят съвет е като за парцалена кукла, хванала чичко паричко. Я малко по-адекватни съвети като за в реалния живот с истински човешки отношения, а? "Удобни" и "изгодни" жени търсят само "печелещите добре, осигуряващи добър стандарт на живот" - ето, сама си го каза. Надявам се, че тук влизат свестни жени със свестни семейни отношения, високо платените "съпруги" мен лично изобщо не ме интересува какви проблеми имат - сами са си виновни.
2
0
Лора
Лора
21.08.2011 13:45
Разделете се. Явно между вас не се получава магията. Насила любов не става, детето един ден ще ви е благодарно - аз съжалявам, че моите родители не са се развели по-рано, вместо да чувам скандали и разправии през цялото си детство. За едно дете няма нищо по-хубаво от влюбени родители. Но е длъжен да плаща издръжка на детето!
3
0
Ева
Ева
05.08.2011 15:09
Защо непрекъснато упреквате мъжът, а жената е все онеправданата. Не може да и давате такива съвети. Ами ако по цял ден му е пилила на главата и един ден просто е отишъл там, където го разбират. Дори и за кратко. И защо трябва да говори с неговите родители. В края на краищата брака е между мъжа и жената. Ако сами не могат да се оправят, най-добре е да се разделят. 100 човека трябва да намесват.
6
1

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: