Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Изневерих и май не съжалявам

Изневерих и май не съжалявам

Изневерих и май не съжалявам
Здравейте, ще ви обясни накрадко моята история. Моля ви, не ме съдете, защото няма с кого да споделя. Ако споделя дори със сестра ми, ще ме осъдят жестоко от сорта че нямам морал. Имам си приятел от 3 години с който живеем заедно. Той е много мил, но е марионетка на техните. Преди време те ме обидиха жестоко и едва ли не ме изкараха, че съм използвачка като живея с него, а той поиска да живея с него. Никога не съм се замисляла за изневяра, но май любовта ми към него изчезна.

Те ме обиждат, а той никого не ме защити пред тях. Огорчена съм от него , защото нито им живея на техните под покрива, нито пък той самия ме издържа-само той да работи и всъщност след толкова време заедно той никога не ме е защитил в нищо. Моето мнение му влиза през едното ухо, а му излиза през другото. А, каквото каже мама и веднага се върши.

Проблемът ми е, че в моята работа дойде един нахакани и много напорист тип. С него все се базикаме и когато той е покрай мен забравям за всичко. Днес когато бях в службата правих опис в една стая и той дойде. Най нахално почна да ме целува и опипва и да ви каже че въобще не ми беше неприятно.

Ако аз не го бях спряла и не се бях осъзнала щях да стигна до края, и исках да стигна до края. Така не се бях чувствала от доста отдавна. Жива и истинска. Може да беше, и да е груб и арогантен, но запали живота в мен. Не знам, хора, чувствам се объркана, но не се чувствам виновна. Да си позволя ли тая лудост.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
автора
автора
11.09.2014 12:06
я,не обиждайте ..първо на първо не сте на моето място за да говорите .ако трябва да съм искрена има къде да живея.родителите ми имат и къща и апартамент.незнам ,как но се случи и не съжалявам.защото ,аз не веднъж съм му търпяла изневерите .пред другите жени е мъж ,а пред маминка е агънце.поне си върнах достойнството че съм желана жена.ако ,някой друг накара жената да се усмихне значи си загубил самата жена.и найстина ме загуби.сега съм сама,но щаслива,и най вече ухажвана.а ,той само злобее.
6
1
бо
бо
02.09.2014 21:55
Като не ти харесва сегашния, какво праеиш с него. Поне да го беше разкарала и тогава да си хойкаш където и с когото искаш. Май, наостина имаш няква изгода от него. Най-вероято място където да живееш. Поне един хубав пердах заслужава подобно отношение на жена! Все се изкарвате жертви и все някой друг ви е виновен че не сте наясно дори на коя страна в леглото да се завъртите. Не казвам че трябва да си с мухльото, но преди да направиш нещо е редно да прекъснеш старата връзка, все пак какъвто и да е човека-ти си си го избрала и такива постъпкибте правят чиста к**вентия!!!
2
4
А
А
26.08.2014 11:48
Ами като си ку*ва няма да съжаляваш...
2
6
Ваня
Ваня
16.08.2014 11:03
Напълно подкрепям Албена!Аз съм с подобен човек от 20 години.Повярвай ми трудно се живее така,но с годините се научих да се примерявам в името на децата.След толкова години се появи един човек който запали отдавна забравени неща в мене.Незнам как стана и какво ще стане отук нататък но изневерих на мъжа за първи път път!Знам че много хора ще ме критекуват тука но не ме интересува тяхното негативно мнение.Изпитвам угрезения ,но не съжалявам че съм го направила.Затова и моя съвет към тебе е бягай от този твой приятел докато е време,той няма да се промени!
5
2
Ннина
Ннина
26.08.2014 11:49
20 години си женена ,имаш над 15 годишни деца и тая по мъже тръгнала...бахти пропадналата държава
0
7
АЛБЕНА
АЛБЕНА
04.08.2014 13:38
Не само, че може да си позволиш тази лудост, ами даже е наложително да биеш шута на маминото синче, защото той няма да се промени !!! Аз съм омъжена 23 години вече за същия такъв пундек, който гледа майка си в очите и никога за тези години не ме е защитил за нищо, не само пред майка си, но и пред другите хора !!! Даже напротив - все аз не съм била права !!! Чаках, чаках нещо да се промени, но накрая с годините осъзнах, че няма да се промени !!! Затова един съвет от мен, като от майка - бягай надалеч от такива нещастници и си намери свястно момче, а тоя да се връща при майка си за да го кърми цял живот !!!
10
2
цонко
цонко
23.07.2014 15:45
според мен хората като се оженят трябва да се отделят тоя криворазбран конесерватизъм е*ава мамата на връзката некви битовизми и некви хора с мания за контрол непрекъснато се опитват да контролират младите и накрая каруцата се обръща и некой се изе*ава с некой , ама и вие сте за е*ане понеже нищо не сте направили с мъжа ти по вапроса да се отделите в момента в който си си събула гащите и си дала да ти го забучат родителите мъ си направила огромна грешка , съвременните родители да доста комплексирани объркани имат некви унаследени недоразбрани разбирания за съвместен живот затова когато се събираш с някого трябва да поживееш с него поне 3 4 години да го опознаеш дали ти пасва и дали е склонен да бъде активен мъж а не некой мускулест плужек без мозък и мамино детенце българката според мен няма мозъчния капацитет да претегли качествата на един мъж още по зле няма ценностната система да знае какво и е нъжно на нея като партниор повечето кухи лейки гледат да си хванат некой вятърко който говори много пъчи се много и много бие:) и накрая ядат дръвцето
4
2
Mesut Sali
Mesut Sali
23.07.2014 15:05
да не ги пука такъв е живота
12
0
Lii
Lii
23.07.2014 13:19
Очевидно има причина да изневериш, все пак като се прибереш у дома вместо да ти е спокойно си под напрежение, не се чувстваш на място. Ако нямаш намерение да поддържаш връзка с този, които си изневерила, ако си сигурна, че няма да се повтори и мислиш да продължиш със сегашния си приятел по-добре мълчи. Другия вариант е да приключиш връзката със сегашния приятел, имай предвид, че имаш предимство, че си независима, което би ти помогнало да продължиш напред и на чисто. Успех! :)
4
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: