Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Четири пъти къса с нея и тича при мен

Четири пъти къса с нея и тича при мен

Четири пъти къса с нея и тича при мен
Здравейте, реших да споделя моята история с цел да получа някакъв ценен съвет. На 18 години съм, ученичка все още, както и да е, преди време се запознах с един младеж на 22, но не предприемах никакви мерки, докато един ден не го срещнах в заведението, което посещавам с моите приятелки. Проблемът е, че той вече си е хванал приятелка, но запали някакъв интерес в мен. Дни след като го видях реших да му пиша. . .

Започнахме едни дълги разговори в социалната мрежа, докато една вечер той дойде в въпросното заведение, ако не се лъжа заради мен. . И така няколко вечери подред, докато не ме изпрати до нас с думите "много те харесвам";"искаш ли утре да излезем", забравих факта, че си има приятелка и излязох с него. Говорихме си доста, времето си минаваше бързо. . . дори не го карах да избира между мен и въпросното момиче, но той направи своя избор, който беше ТЯ! Спряхме да поддържаме връзка, но след един месец историята се повтаря, но този път се беше разделил с нея и веднага потърси мен.

Пак се видяхме на по кафе, мили приказки, жестове и тн. Докато не приключим с кафето, аз се прибрах и на другия ден очаквам обаждане от него, а съответно разбирам, че той се е събрал с приятелката си и забравя за мен отново. Историята се повтаря 4ри пъти, докато накрая той излиза с оправданието, че съм малка, а той мислил за сериозни отношения с човек, с който можел да живее. .

Значи когато се раздели с нея, забравя за годините ми и излиза с мен, макар разликата ни е само четири години, а като се съберат аз ставам излишната. . Харесвам го, добър човек е, забавно ми е с него, а когато постъпи така се сривам. . . . Как да постъпя не знам, искрено се надявам да ми дадете съвет Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Диана
Диана
11.10.2014 19:07
ЗАРЕЖИ го мила!Гледай себе си и своя живот.С фалшиви хора не се занимавай!
0
0
Стефи
Стефи
03.10.2014 08:50
Да не повтарям и аз мисля че ,,Камелия,,ти е отговорила най точно,..момиче но това всичко е глупаво, но на твията възрасат е нормално да речем.Аз мисля че има два вида млади хора въобще 1я, е тези които от начало са разумни,вслушват се в съветите на ридителите си и осмислят всичко което правят ,..те в 90% от случаите успяват и стават стойностни хора отвякаде и 2ра, категория които пропиляват живота си с най различни простотии(като в твоя длучай тук)и пороци, от тях накрая не излиза нищо само мъка за родителите и разочарование ....Така че зарежи тази явна тъпотия и се насочи към по градивни неща за бъдещето ти,а ти щом израснеш като стойностен човек ще си нсмериш и такъв после.Бог да благослови Българските младежи с разум и смирение защото е страшно да се гледа как децата ни пропадат с разни наркотици,пороци които са много а и интернет е голяма клопка,ако не се борави разумно.
0
0
сори за грешкитеееееее
сори за грешкитеееееее
26.08.2014 02:14
Абе момиче и при мен е ставало само дето не се повтаряше 4 пьти а всеки пьт Като влезна вьв фб и какво става: аз и той си пишеме той ми обяснява колко сьм красива и забавна Абе карай казва ми всякаеви мили наща и сестра ми влиза в чата и той я присьединява и те почват да си пишат и мен ме зарязват винвги става така ще карам на кратко ако той реши пак да се срещнете ти му кажи че не искаш повече да сесрещтате и го напсувай яка аз така бих направила
0
0
пак МОРАЛиста
пак МОРАЛиста
17.08.2014 06:19
В този смисъл, всеки има право да се бори за ♡Любовта♥, но не бива да се злоупотребява.То ако имаше нещо сериозно м/у вас на "любовния фронт" нямаше и да се оплачеш в нета. Така,че пич или мухльо-ти си преценяваш.
1
0
Цезар максимус траян
Цезар максимус траян
15.08.2014 02:20
Ами маце, явно толкова му трябваш; в смисъл, че определено се държи некоректно спрямо теб-хлапак:сам не знае какво иска. Имай женска гордост-отсвири го.
3
0
Камелия
Камелия
01.08.2014 02:53
За какви жени говорите изобщо???На 18 години при думите "много те харесвам";"искаш ли утре да излезем", госпожичката забравя бързо факта, че въпросния си има приятелка---та представяте ли си при думи от сорта на "влюбен съм в теб","обичам те" които в днешно време всеки използва с лекота-че тя е готова вързала,легнала,преспала и прочие.Подкрепям напълно чичи-ричи за това,което си ѝ написала с изключение на думата "жени"-че "днескашните" млади и изтървани девойки не стават за нищо,поне на 18 можеше да се научи да пише грамотно,като ще пише така публично за "любовните си драми" да не го беше написала с толкова правописни грешки.А колкото до въпросния младеж-типичното комплексарско поведение от страх да не си губи позициите напълно,че после комплексите му ще го съсипят ако остане на земята от двата стола.А към Г-цата мога само да кажа,че първо ти сама си се предложила,ако наистина те харесва е щял той теб да потърси не ти него,2-ро не се съсипвай млада си още и както подкарваш по социалните с още доста ще ти бъде забавно;)Късмет;)
1
2
Пфт
Пфт
29.07.2014 15:52
Не е добра идея да бъдеш с такъв човек.
4
1
стефан
стефан
29.07.2014 12:55
натири го
3
1
чичи-ричи
чичи-ричи
27.07.2014 23:38
Имал си приятелка ама ти си решила въпреки всичко да му пишеш,после някак си си ``забравила``,че въпросният ``младеж`` си има приятелка.Къде по дяволите си навираш носа и така ли един път не ти мина през акъла,че тази приятелка може да е разбрала за ``невинното`` ви кафенце или е прочела чата.Свободни мъже бол,ама не ти си решила,че тоя ще е.Аман от такива жени.Ужас.
4
2
сирените
сирените
26.07.2014 22:09
осъзнаваш ли , че този човек те използва ?
6
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: