Спах с него и сега какво

Спах с него и сега какво
По принцип съм от хората, които не правят безразборен се*с, но за всичко си има първи път. Излизам с едно момче от много време. В една компания сме и искаме не искаме се виждаме почти всеки ден. Не мога да кажа, че сме близки, но се разбираме добре.

И дойде лятото. Събрахме се всички и отидохме на море за няколко дни. Беше забавно. Аз и въпросното момче бяхме постоянно заедно. Пръскахме се във водата. Първите дни не се случи нищо интересно. Последния ден си направихме нощно къпане. Беше ме страх и той не се отдели и за миг от мен. Плувахме един до друг и почнахме да се докосваме. След това се прибрахме в стаята, говорихме си.

И изведнъж се оказа над мен. Започна да ме целува и аз не възразих въобще. Следващото нещо, което помня е, че беше в мен. И така спах с момче, което даже и не ходя. Накарах го да обещае, че всичко си остава между нас и няма да каже на никой.

Върнахме се в града. И смятах, че каквото се е случило на морето си остава там. Но той ми писа. И разбрах, че иска да продължи да виждаме. И сега въпросът ми е дали иска само се*с от мен? Предполагам, че е така, но бих се зарадвала да разбера какво мислите и Вие. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
сиси
сиси
09.09.2014 02:51
най добре говори с него и така ще разбереш какво мисли
2
0
МИМИ
МИМИ
02.09.2014 10:10
След като си решила всичко да си остане между вас,защо сега се колебаеш.Остави го не му обръщай внимание,нали ти сама казваш,че искаш всичко да остане само спомен.Защо се измъчваш.Според мен опитай се чрез общ приятел да разбереш какво мисли за теб.Дали те иска за още няколко пъти или иска нещо повече и тогава пак ще си говорим ако искаш. УСЕХ!!!!
3
2
Димитър
Димитър
01.09.2014 17:23
То не е въпроса да се зарадваш да разбереш какво мислим ние,а да разбереш от въпросното момче какво наистина иска.Ти час ли си изобщо???Искаш да знаеш той какво иска и питаш нас.Да ти кажа май него трябва да питаш.Какво ще кажеш,а?
2
1
Име
Име
28.08.2014 22:55
Хахаааа аз разбирам от боб ела да ти гледам
2
2
anonymous
anonymous
26.08.2014 14:16
Питай го, боб ли да хвърляме тук, че да разберем :D
11
3

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: