Той спа с друга

Той спа с друга
Здравейте, момиче съм на 20г. и сега ще ви разкажа моята (покъртителна) история. Искам предварително да се извиня, ако някъде съм допуснала правописна грешка.

До скоро имах приятел, с когото се разбирахме идеално, всичко ни вървеше много добре, с изключение на едно нещо, призна ми, че до сега не е правил секс. Което на мен ми се стори странно, понеже той е на 26г. , учил е в София и изглежда доста добре. Но както и да е, от мой приятел мъж знаех, че за мъжете първия път също може да бъде болезнен ако прибързаш, за това реших да го предразположа по всякакъв начин. Успях, до някъде. . . Правих му романтични изненади, говорих му много, не съм го притискала по никакъв начин, възбуждах го, но без успех. Единственото нещо, което успях да направя, е да го накарам да се отпусне пред мен, но до там.

Дойде лятото и отидох в Англия, за да работя. Там се разделихме, просто вече не издържах, ужасно много ме ревнуваше (без реална причина ). Така бяхме заедно година и половина, в която аз му бях вярна и дори не съм си помисляла да си легна с някой ей така за секса. Исках само него и ми беше много болно, че не ме не ме желаеше. Просто винаги съм искала само него, за това ми дойде като гръм от ясно небе, когато след като се върнах от Англия, той ми съобщи, че ми е изневерил.

Първоначално дори не ми мина през ума, че е спал с друга просто си помислих, че се е натискал с някоя в дискотеката. Но след като си спомних предния ден, в които ме умоляваше да се съберем, защото вече се бил "оправил", навързах нещата. Обадих му се и директно го попитах дали е спал с въпросното момиче. При което той отрече, след което го попитах още няколко пъти и накрая ми разказа всичко. Как е бил на дискотека, как се е напил и си е легнал с другата. . .

При което повярвайте ми не знаех къде се намирам. Просто мозъкът ми не го побираше какво може да накара приятеля ми, с които сме били заедно година и половина, и съм го научила как да се отпусне с една жена, как да я възбуди и как да я целува страстно, а не да трепери, когато я види гола, да се отпусне и да стигне до края със случайна жена от бара, а не с мен. Разбирате ли аз се кълнях в него, че той е последния човек, които би ми причинил подобно нещо. Изневерявали са ми и преди и повярвайте това е много по-гадно, почуствах се предадена и унизена!

Не искам съвети за това как да го преодолея, защото това ще ми остане белег за цял живот. Малко ме е срам, че пиша тук, но просто исках да го споделя с някой, защото нямам познат, с такъв проблем, с когото мога да поговоря. Благодаря, че отделихте от времето си и го прочетохте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
K9
K9
12.09.2016 15:44
Смятай колко си грозна,дано поне си добра :*
0
3
Todor
Todor
25.11.2014 02:43
Няма ли репорт да го махнем тоя фер от тук?
3
0
фер
фер
12.11.2014 12:38
ха,ха,ха много ама много си инайвна.удр
1
6
вилиииииии
вилиииииии
12.11.2014 00:42
Страх го е било да не се изложи с теб... С другата е било, за да не е вече девствен. Предполагам, че ти е супер гадно, но се опитай да поговориш с него. Изглеждаш ми като добро момиче, влюбено...може това да не е краят....
2
3
me
me
12.11.2014 16:41
Аз разбирам, че се е притеснявал, но извинявай много толкова време да не се престраши. Нямам никакви намерения да говоря с него, а и вече няма за какво. :)
3
0
anonymous
anonymous
10.11.2014 11:50
Според мен, приятелят ти има сериозни сексуални проблеми. Няма нормален мъж, било то и девствен, който година и половина да не прави секс с приятелката си. Съжалявам, че ти се е случило това, но може да е било за добро. Най-малкото, той ако беше човек на място, нямаше да те кара да се чувстваш нежелана година и половина. Безумно е. Също така, задай си въпросът, защо ти е казал за изневярата. Според мен, когато един човек обича, ще направи всичко възможно половинката му да не страда. А той може би е изпитвал някакво чувство на вина и от чисто егоистични подбуди ти е признал. А има го и другият вариант - да не иска да е вече с теб и да се чуди как да скъсате. Но понеже е страхливец, да иска да те накара, ти сама да го направиш. Така или иначе, този човек не е за теб, по-добре си намери някой свестен. И другия път да знаеш, че такова предразполагане, не е нормално. Разбирам веднъж-два пъти, но дори и девствените НОРМАЛНИ мъже, нямат абсолютно никаква нужда от такова нещо. Очевидно твоя е и импотентен или гей, както и невероятно гаден, за това че не само ти е изневерил, но и те разтройва като ти признава съвсем доброволно. Бягай, не ти трябва това.
4
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: