Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Какви отношения имаме с него?

Какви отношения имаме с него?

Какви отношения имаме с него?
Здравейте!

Познаваме с един мъж от 4 години от 3 години имаме сексуална връзка т. е отворена връзка, но през последната 1 година нещата започнаха да клонят към "затворена връзка", но не знам до къде ще стигнеме. Всичко започна уж на шега срещите ни бяха редки, но през последната 1 година всичко се промени почти неразделни сме.

Виждаме се доста често. Срещите ни преди винаги завършваха да кажем с някаква сексуална облага, но сега той е инициатора за това да си стоиме и да си говориме без да има нещо сексуално взамяна. Не липсва и комуникация в Фейсбук, постоянно ми пише не минава и ден в който да не е писал, споделя повече за себе си за проблемите и притесненията си. От скоро искаше да си говориме за нещо сериозно най-накрая каза какво всъщност е това нещо и подхвана темата за деца, че иска да има и иска от мен, но първоначално като ми го каза спомена, че не е нужно да сме семейство и малко излезна, като "дай да си направиме едно дете, колкото да са доволни наще и ваще".

А аз деца на този етап не искам смятам че ми е рано на 25 години съм, а той е на 35 години. Говорили сме си на тази тема и аз му казах, че на този етап не се виждам с деца и ако той държи и иска да си прекратиме отворената връзка и да си търси друга категорично ми отказа.

Другото, което той не е споменал изобщо за сериозна връзка и малко в повече ми идва това от отворена връзка дай да имаме дете. . . Почти постоянно говори за бъдещи планове да отидеме някъде само двамата с преспиване, но това ми звучи, като празни приказки. В началото на запознството ни доста познати ми изтъкнаха някои негови лоши черти, които до ден днешен не съм видяла, не защото съм влюбена загубена, наистина не ми показал тези си черти, но ми е споделял за тях.  

Честно казано, страх ме да седна да говоря с него за отношенията ни, въпреки че за момента всичко изглежда като нормална връзка споделяме си всичко постоянно ми дава непоискани "отчети" къде е, с кой е, какво прави и т. н. също така иска да знае аз къде съм с кой съм. Винаги когато не може да ме изпрати до нас иска да му звънна като се прибера. Познавам приятелите му както и той моите.  

Въпроса ми е имаме ли нещо повече от странна отворена връзка или трябва да си поговорим сериозно за това и въобще имаме ли бъдеще заедно?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: