ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Момичето, което обичах, се оказа лесбийка

Момичето, което обичах, се оказа лесбийка

Момичето, което обичах, се оказа лесбийка
Здравейте, искам да ми дадете съвет какво да направя. Като за начало се казвам Николай и съм на 17 а момичето което "обичам" е на 20г. Тя ми се води най-добра приятелка но от приятелство започнах да чувствам и да искам нещо повече. Един ден тя ме покани в тях на гости със приспиване хапнах ме говорихме си гледах ме филми и тн. След това тръгнах ме да си лягаме на едно легло започнахме да си говорим за бившия и и как е правил така тя да страда.

След това тя поиска да и направя масаж - аз разбира се не отказах, а масажът се превърна в галене започнахме да се гушкаме и целуваме, обарваме и така продължи цяла нощ без да правим секс. После ми каза че я е срам от мен и че най-накрая са ни излезли керливите ризи! аз и казах че ме е страх да не я загубя като Приятел защото предпочитам да участва в моя живот като приятел от колкото като Нищо!

На сутринта като станахме тя се държеше все едно не е станало нищо аз също не знаех как да се държа със нея! аз си тръгнах и започнах да мисля дали чувства това, което и аз или е било мимолетно увлечение. На следващия ден тя ми се обади да ходим на кафе със най-добрата и приятелка! пак се държеше все едно нищо не е станало - обръщаше се към мен със "брат" итн.

Реших да оставя нещата такива, каквито са и да видя тя какво ще направи (нищо) след време ми сподели, че тази нейна "Приятелка" е лесбийка и ми каза, че хората си мисли, че като се движи със нея и тя е лесбийка, а аз не съм ми каза тя, но както и да е, стрият ни живот си продължи такъв какъвто е само че със участието на въпросната лесбийка.

Няколко месеца по-късно имаше купон по случай 8-ми март събрахме се в лесбийката и нормално на купон пихме, танцувахме всичко както си трябва. Имаше едно момче, което не сваляше поглед от момичето, което обичам и това ме дразнеше, но и тя го гледаше може би, за да ме дразни не знам, но го преглътнах. Тръгнах ме да си лягаме тя легна в стаята на лесбийката с лесбийката, а аз със това момче, което ме дразнеше всички заспаха - поне аз така си мислех. Станах да пия вода и чух пушкане от стаята, където спи лесбийката.

Реших да подслушвам и да чуя какво става - е да чух как си правят взаимно удоволствие, чух как момичето, което обичам ѝ вика, че я обича и какво иска да ѝ прави. Аз останах в шок - не можах да заспя и се чудех какво да направя, разплаках се и това момче, което ме дразнеше видя, че плача, дойде при мен и започна да ме успокоява той разбра за какво става въпрос след това си тръгнах. И сега не знам какво да правя и как да се държа!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
miss SEX
miss SEX
06.08.2014 17:16
Искам съвет.Харесвам момче което седи до мен в училище.
Усмихва ми се когато си говорим,гледа ме непрекъснато но нищо друго...
Е как мислите, дали поне мъничко ме харесва???
1
0
секси ю
секси ю
14.03.2016 21:15
Да,аз съм в същата ситуажия и има привличане между нас...така е и при вас предполагам..харесва те
0
0
Миа
Миа
19.07.2014 23:00
Ако не можеш да преглътнеш чувствата си по-добре стой далече, да , защото тя така или иначе ако е лесбийка никога няма да се чувства по същия начин. ;)Но ако мислиш че ще го преодолееш по-добре е да си запазите приятелството, струва си :)
1
0
ники
ники
20.06.2014 00:36
Според мен това е измислица
0
3
Nqma me
Nqma me
19.06.2014 11:48
Не се занимава и с нея.
0
2
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 06:08
Да беше влязъл при тях... Такива врати не се отварят често в живота...
8
3
Lieva
Lieva
17.03.2014 11:41
Защо се занимаваш с нея? Като ти чета разбирам, че тя не е влюбена в теб, особено сега като си разбрал, че тя е лесбийка. Трябва да стоиш по-далеч от такива като нея очевидно е че си дължи на другия пол...
3
2
Николай
Николай
19.03.2014 16:11
Да сега и това правя гледам да страня от нея
3
0

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: