Момичето, което обичах, се оказа лесбийка

Момичето, което обичах, се оказа лесбийка
Здравейте, искам да ми дадете съвет какво да направя. Като за начало се казвам Николай и съм на 17 а момичето което "обичам" е на 20г. Тя ми се води най-добра приятелка но от приятелство започнах да чувствам и да искам нещо повече. Един ден тя ме покани в тях на гости със приспиване хапнах ме говорихме си гледах ме филми и тн. След това тръгнах ме да си лягаме на едно легло започнахме да си говорим за бившия и и как е правил така тя да страда.

След това тя поиска да и направя масаж - аз разбира се не отказах, а масажът се превърна в галене започнахме да се гушкаме и целуваме, обарваме и така продължи цяла нощ без да правим секс. После ми каза че я е срам от мен и че най-накрая са ни излезли керливите ризи! аз и казах че ме е страх да не я загубя като Приятел защото предпочитам да участва в моя живот като приятел от колкото като Нищо!

На сутринта като станахме тя се държеше все едно не е станало нищо аз също не знаех как да се държа със нея! аз си тръгнах и започнах да мисля дали чувства това, което и аз или е било мимолетно увлечение. На следващия ден тя ми се обади да ходим на кафе със най-добрата и приятелка! пак се държеше все едно нищо не е станало - обръщаше се към мен със "брат" итн.

Реших да оставя нещата такива, каквито са и да видя тя какво ще направи (нищо) след време ми сподели, че тази нейна "Приятелка" е лесбийка и ми каза, че хората си мисли, че като се движи със нея и тя е лесбийка, а аз не съм ми каза тя, но както и да е, стрият ни живот си продължи такъв какъвто е само че със участието на въпросната лесбийка.

Няколко месеца по-късно имаше купон по случай 8-ми март събрахме се в лесбийката и нормално на купон пихме, танцувахме всичко както си трябва. Имаше едно момче, което не сваляше поглед от момичето, което обичам и това ме дразнеше, но и тя го гледаше може би, за да ме дразни не знам, но го преглътнах. Тръгнах ме да си лягаме тя легна в стаята на лесбийката с лесбийката, а аз със това момче, което ме дразнеше всички заспаха - поне аз така си мислех. Станах да пия вода и чух пушкане от стаята, където спи лесбийката.

Реших да подслушвам и да чуя какво става - е да чух как си правят взаимно удоволствие, чух как момичето, което обичам ѝ вика, че я обича и какво иска да ѝ прави. Аз останах в шок - не можах да заспя и се чудех какво да направя, разплаках се и това момче, което ме дразнеше видя, че плача, дойде при мен и започна да ме успокоява той разбра за какво става въпрос след това си тръгнах. И сега не знам какво да правя и как да се държа!

Коментари (6)

Изпрати
miss SEX
miss SEX
06.08.2014 17:16
Искам съвет.Харесвам момче което седи до мен в училище.
Усмихва ми се когато си говорим,гледа ме непрекъснато но нищо друго...
Е как мислите, дали поне мъничко ме харесва???
1
0
секси ю
секси ю
14.03.2016 21:15
Да,аз съм в същата ситуажия и има привличане между нас...така е и при вас предполагам..харесва те
0
0
Миа
Миа
19.07.2014 23:00
Ако не можеш да преглътнеш чувствата си по-добре стой далече, да , защото тя така или иначе ако е лесбийка никога няма да се чувства по същия начин. ;)Но ако мислиш че ще го преодолееш по-добре е да си запазите приятелството, струва си :)
1
0
ники
ники
20.06.2014 00:36
Според мен това е измислица
0
3
Nqma me
Nqma me
19.06.2014 11:48
Не се занимава и с нея.
0
2
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 06:08
Да беше влязъл при тях... Такива врати не се отварят често в живота...
8
3
Lieva
Lieva
17.03.2014 11:41
Защо се занимаваш с нея? Като ти чета разбирам, че тя не е влюбена в теб, особено сега като си разбрал, че тя е лесбийка. Трябва да стоиш по-далеч от такива като нея очевидно е че си дължи на другия пол...
3
2
Николай
Николай
19.03.2014 16:11
Да сега и това правя гледам да страня от нея
3
0

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: