Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Заради един флирт животът ми стана ад

Заради един флирт животът ми стана ад

Заради един флирт животът ми стана ад
Здравейте, на 15 години сме. С бившия ми се разделихме преди половин година, и аз преди 2 месеца започнах да флиртувам с едно момче, за да ревнува. В продължение на играта която играех се влюбих в момчето. Докато един ден разбрах, че си има приятелка. Няма нужда да казвам как се почувствах. Приятелката му се оказа моя стара позната. Когато тя разбра за нас ме намрази, почна да ме заплашва. Да оставя момчето й иначе ще ям много бой. (Тя познава цигани) и аз естествено се отдръпнах. Той ме отряза, застана на нейна страна. След няколко седмици тя му била шута. Той сега иска да е с мен, иска пак да опитаме.

Постоянно ми се натиска и всички виждат й казват на приятелката му (бившата). А тя пак почна да ме заплашва с бой, но заради това, че съм я гледала накриво. Знам, че ще ми посегне и ме е страх честно казано. Той не знае нищо, а и не искам да знае, защото няма да направи нищо. Страх ме е да излизам от вкъщи. Искам да не се беше появявал в живота ми. Просто е страшно как един човек може да обърне целия ти живот.

Само заради една грешка, заради един флирт живота ми стана АД. Не искам да ходя на училище, не искам да излизам от вкъщи. Нямам си и на идея какво да направя тези хора да излязат от живота ми. Бившата му, опитвам се да се отдалеча от нея , но когато го направих ("само още веднъж ме погледни накриво и ще те направя трудна за рисуване").

От известно време се замислям за някакви хапчета, защото постоянно съм в депресия, в някакъв страх. Не мога да се концентрирам, което ми влияе лошо на оценките, имам 2 почти по всички предмети. Не издържам, не искам да кажа на родителите си, защото те приемат всичко на шега("деца сте ще се оправите"). А и после тя ще разказва, че съм извикала родителите си. Благодаря на тези, които ще коментират. Просто наистина се нуждая от помощ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
Стефан
Стефан
28.05.2016 19:22
Много от малки започнахте да се депресирате, на вашата възраст излизах сутрин нашите като отидат на работа и вечерта не могат да ме приберат по тъмно. И това се отнасяше за повечето деца, без значение момичета или момчета. Нямаше депресии,нямаше такива филми!
Зарязвай гаджетата, гледай си училището и ходи повече на чист въздух. Ако ти пука какво ще кажат за теб другите, ВИНАГИ ще си депресирана!
5
0
Нина
Нина
07.12.2015 08:41
Сподели с родителите си,защото те са хората,които биха ти помогнали. Миличка, ти си и едва на 15години и ще минаваш през всякакви такива глупости искаш искаш или не,защото така ни е писано на нас хората ! И знаеш ли защо? За да се научим какво да не правим в бъдеще. Това момиче е не уважаващо себе си,без достойнство и манталитет,остави родителите ти да се оправят с нея и хич да не ти пука после кой какво ще казва.
7
0
Меги
Меги
06.09.2015 15:45
Просто се направи,че я обичаш зближете се пийте кафе,след това покани я у вас.Пусни и порно и след това я съблечи.Вържи я и правете секс до сутринта,вярвай ми ще бъде трогната и ще те остави на мира :)
1
2
Глорчето
Глорчето
21.11.2015 22:55
Ти си луда ако аз бях трябваше да и разбия фасоно на бързо или пък ако неможех сама с другите ми прятели а пък ако те неискат щом момчето иска да е с мен трябваше да помоля него за помощ!!
1
1
аз
аз
21.07.2015 08:08
Момиче ти си едва на 15 и си депресирана,а идея си нямаш колко много неща могат да ти се случат още
2
6
ani
ani
13.07.2015 04:07
Spodeli s roditelite ti po nai barziat nachin.
1
1
Социален работник
Социален работник
21.06.2015 06:23
Няма смисъл да поемаш толкова рискове и да изпадаш в такива крайни състояния заради човек,на който изобщо не му пука за теб.Сигурно иска само да си поиграе с теб,да те изчука и после да те обсъжда и да ти се подиграва.Стой далеч от такива.Ако сте от едно даскало,отнеси проблема до всички,които могат да помогнат-класния ти,педагогическия съветник,директора,психолога(ако имате такъв).Разкажи подробно и на родителите си,няма от какво да те е срам,те са най-близките ти хора и винаги ще ти помагат.Сподели им страховете си,така ще се освободиш от тях,защото ако се поддадеш на страха,той ще властва много дълго над теб и няма да ти е добър съветник.Не се страхувай и не се връзвай на идиоти!
7
0
Evgeni
Evgeni
11.02.2015 21:52
Priemah nqkoi do sebesi i toi te uhi kak da se spravqh vav jivota,no samiqit toi ne se spravq!Vdigni glava l se ogledai...
0
0
эуе
эуе
06.02.2015 13:20
Момиче докажи на това момче,че не искаш нищо от него за да нямаш проблеми с бившата му.А с нея поговори какво точно е станало за да започне тоя флирт.Не мисли глупости свързани със самоубийство не вгорчаваи животът на близките ти!Малки сте още.Всичко ще отмине и ще ви изглежда смешно след време.Просто се извини на момичето и ѝ кажи,че не искаш нищо общо със приятелят ѝ!!С лошо нищо не се оправя!!
10
1
промени си живота и бъди горда
промени си живота и бъди горда
22.01.2015 14:06
Спъред мен по добрее да се занимаваш със нещо по интересно във животаси със някакъв спорт или хоби по свободното време след училище и остави тези флиртове защото не са за момичята на 15 години.и направи така че хората дате уважават със твоята доброта и умения.бъди горда и несе занимйвай със глупави хора.
5
1
ангел
ангел
10.01.2015 13:57
Защо да те е страх продсто иска да те сплаши затова ако ти каже още нещо запиши я на аудио запис и иди на полиц.управление или иди при адвокат и подай балба срещо нея ок
3
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка: