Връща ли се всичко

Връща ли се всичко
Здравейте. Искам да ви питам, съгласни ли сте с това "Всичко се връща" ? Наистина ли тези, които карат някой да страда ще им се върне ? Всеки ли ще си получи заслуженото ? Защото аз не виждам да е така. Тези, които ме нараняват са по-щастливи от всякога. Ще се радвам да коментирате, да дадете пример със себе си - дали някой ви е наранил и по-късно му се е случило същото или точно обратното? Ще ми бъде интересно да чуя мненията ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
Т
Т
20.08.2015 17:01
О да определено има нещо вярно в този израз!!!И съм забелязала,че винаги се връща на децата на хората,който правят лоши неща
9
1
с.л.
с.л.
13.04.2015 13:19
всичко се връща понякога с месеци понякога след години но рано или късно се връща имах познат който тръгна с момиче само да спи с нея бешебогат момчето и като взе това което иска и я заряза всичко в живота му се обърна на опъки вече не е богат,ходи с една която редовно му изневерява и прави каквото си иска с него. така, че всичко се връща не се притеснявай защото господ съществува и той забавя но не забравя.
12
0
Да...
Да...
22.12.2014 19:58
Да, всичко се връща! Преди време бях с един човек, който ме малтретираше психически и физически. Намерих сили да избягам,без да отмъщавам. Сигурна бях, че ще му се върне.. не веднага, но един ден, и то по начин, който бе непонятен дори за мен. След време той падна в най-дълбокото дъно, животът му го върна злото с лихвите. Не трябва да отмъщаваме, не трябва да отвръщаме на злото със зло. Всеки си получава заслуженото рано или късно.
11
0
Алекс
Алекс
12.11.2014 15:27
Връща се и то тройно. Рано или късно всичко се връща. Както няма ненаказано добро,същото важи и за злото. Хората са казали: "Който гроб копае сам пада в него". Бог вижда всичко. Не се отчайвай всичко ще се оправи!
12
0
нмтн
нмтн
03.11.2014 10:56
Не мисля ,че се случва точно така. Някои плащат твърде малко , някои нищо .
8
0
гинка
гинка
26.10.2014 03:22
Всичко се връща с лихвите. Само трябва да имаш търпение да дочакаш видьов ден. На мен обаче от това не ми става по добре. Какво като са си платили при това с лихите. Приемам такива хора като изпитание с което трябва да се справя. Когато съм в църква се моля децата ми да не плащат чужди грехове, за моите да ми бъдат простени ако не, да си ги плащам аз.В собствения ми живот се случиха такива превратности, че ако някой ми беше казал преди 20 години какво ще преживея щях да му се изсмея с глас. Онези които ми извадиха душата с лъжица за да боли повече от години живеят само за да си плащат, но на мен ми е все едно. Не им мисля лошото но и нямам сърце да забравя. Както се казва "Човешко е да се греши, божектвенно е да се прощава" но аз не съм господ, за това той да им прощава.Личи обаче , че той може и да прости но ще си платят за всичко. Аз може и да не простя но не бих пожелала и на най големия си враг наказанието което той им е избрал.
13
0
Deni
Deni
16.10.2014 12:14
Връща се и то тройно
Преди време имах връзка с едно момче-продължи само 4 месеца но беше пълен кошмар
Не знам защо но някак хем мразех момчето хем го обичах
След време разбрах че ми е изневерил и за да заблудя сама себе си че не страдам направих така че той да страда-казах му право в очите по-най гадния възможен начин че 4 месеца съм се преструвала че сме ходили уж за да му върна затова че е наранил една моя приятелка но не беше така-аз бях наранената затова скалъпих тази лъжа
С него останахме добри приятели и от време на време малко се поскарваме но за кратко
Обаче той ме удари в най-слабото място-най-добрия му приятел в който от години бях лудо влюбена и знаех че и той ме харесваше но не знаех как да му призная
Бившият ми успя да ни отдалечи един от друг като ни компрометираше да говорим един срещу друг зад гърбовете си пред него
А аз много обичах онова момче и много ме болеше и още ме боли защото бившият ми ме съсипва бавно
Затова не карай някой да страда,не изневерявай и не го лъжи защото повярвай ми-връща се с пълна мощ и удря по слабото място винаги
5
0
Георги
Георги
05.10.2014 23:53
Цитирам от Божието Слово, Библията.

Матей 7:12 И тъй, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях; защото това е същината на закона и пророците.

Лука 6
37 Не съдете, и няма да бъдете съдени; не осъждайте, и няма да бъдете осъждани; прощавайте, и ще бъдете простени;
38 давайте, и ще ви се дава; добра мярка, натъпкана, стърсена, препълнена ще ви дават в пазухата; защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмерва.

Ако уповаваме на делата си, колкото и добри да си мислим, че са те и се надяваме, чрез дела да се спасим - то ние сме дълбоко заблудени и вървящи по път водещ към вечна погибел и вечно осъжедение. Колкото и да са праведни нашите дела те са като омърсена дреха ..Чрез дела изисквани от закона никоя твар няма да се оправдае пред БОГ.

Исая 64
5 Посрещаш с благост този, който радостно върши правда, Дори ония, които си спомнят за Тебе в пътищата Ти; Ето, Ти си се разгневил, защото ние съгрешихме; Но в Твоите пътища има трайност, и ние ще се спасим.
6 Защото всички станахме като човек нечист, И всичката ни правда е като омърсена дреха; Ние всички вехнем като лист, И нашите беззакония ни завличат както вятъра.

Ако искате напишете в ютуб - Грехът - и пуснете първото излезнало клипче най-отгоре.

Имам СПАСИТЕЛ. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, БОЖИЯТ СИН. БОГ благоволи ТОЙ да бъде бит, предаде ГО на печал. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС плати цената за всичките ни грехове, беше бит жестоко ... подиграваха МУ се, разпънаха ГО на кръста ... ТОЙ понесе греха на света на СЕБЕ СИ. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС даде СЕБЕ СИ откуп за всички. ТОЙ е ЕДИНСТВЕНИЯТ ни СПАСИТЕЛ. Всички ние се спасяваме единствено чрез НЕГО и чрез никой друг. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. ТОЙ е нашият СПАСИТЕЛ. БОГ е любов.

Йоан 3
16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли.
20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му;
21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.

БОГ ни обича толкова много, колкото не можем да си представим .. Никой не ни обича толкова, колкото БОГ ни обича. ТОЙ, КОЙТО е създал Земята, природата, хората, животните, звездите, луната, слънцето, цялата вселена, всичко живо и не живо, ТОЙ толкова възлюби света, че даде СВОЯТ ЕДИНОРОДЕН СИН за да не погине ни един, който вярва в НЕГО, но да има вечен живот. ТОЙ позволи на грешните хора заслужаващи вечно осъждение, смърт, да бият СОБСТВЕНИЯТ МУ СИН, да МУ се подиграват, да ГО разпънат на кръста ... ТОЙ благоволи грешните хора да бият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, БОЖИЯТ СИН, предаде ГО на печал ... Вярвам, че няма човек, не съществува такъв, който да може да опише в пълнота колко огромна и голяма и велика и прекрасна и неописуемо голяма е БОЖИЯТА Любов. БОГ да пожертва СОБСТВЕНИЯТ СИ СИН за нас грешниците, незаслужаващи да живеем .. Любовта на БОГ е толкова голяма .. не знам какво да напиша, само можем да се смиряваме, да се покайваме за греховете си, да сме верни винаги и завинаги на БОГ и да благодарим всякога на БОГ за благодатта МУ, любовта МУ, милостта МУ към нас, да се покаем за греховете си, да приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС и да бъдем верни на БОГ докрая на живота си, да дадем живота си за НЕГО, както и ТОЙ го даде за нас !!! Да се молим всякога на БОГ и да четем всякога Библията и да уповаваме всякога и завинаги на БОГ. Амин.

Галатяни 2
15 Ние, които сме по природа юдеи, а не грешници от езичниците,
16 като знаем все пак, че човек не се оправдава чрез дела по закона, а само чрез вяра в Исуса Христа, - и ние повярвахме в Христа Исуса, за да се оправдаем чрез вяра в Христа, а не чрез дела по закона; защото чрез дела по закона няма да се оправдае никоя твар.
..
21 Не осуетявам Божията благодат; обаче, ако правдата се придобива чрез закона, тогава Христос е умрял напразно.

Спасяваме се като се покаем за греховете си и повярваме в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС и това, което ТОЙ е направил за нас. Като се покаем и смирим и повярваме, че ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е платил цената за греховете ни.

Ако човек се бунтува против БОГ, не приема спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, ще бъде осъден, поради това, че е отхвърлил ИМЕТО на ЕДИНОРОДНИЯТ БОЖИЙ СИН. БОГ ще въздаде на всеки според делата му.

Откровение 21:8 А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.

Матей 18
7 Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!
8 Ако те съблазни ръката ти или ногата ти, отсечи я и хвърли я; по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав, отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш хвърлен във вечния огън.
9 И ако те съблазни окото, извади го и хвърли го; по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в огнения пъкъл.

Римляни 2
6 Който ще въздаде на всеки според делата му:
7 вечен живот на тия, които с постоянство в добри дела търсят слава, почест и безсмъртие;
8 а пък гняв и негодувание на ония, които са твърдоглави и не се покоряват на истината, а се покоряват на неправдата;
9 скръб и неволя на всяка човешка душа, която прави зло, първо на юдеина, после и на гърка,
10 а слава и почест и мир на всеки, който прави добро, първо на юдеина, после и на гърка.
11 Понеже Бог не гледа на лице.

Пишете в ютубе - Бог толкова възлюби света - и пускате първото излезнало клипче най-отгоре.

Ако имате нужда, желание или каквото и да било и искате да ми пишете, това е скайпът ми - георгиргеоргиев (с английски букви обаче - георги р георгиев обаче слято и с английски букви -> георгиргеоргиев).

БОГ да ви благослови.
4
2
МЕРИ
МЕРИ
28.09.2014 16:20
Да всичко се връща,зная го от опит.
Преди време причиних на бившият си мъж-болка.Като му изневерих с друг и отидох да живея при него.да но за много кратко време останах разочарована и наранена от любовника ми.СЕГА си ближа раните и страдам .ТОВА Е МОЕТО НАКАЗАНИЕ.
11
1
Весела
Весела
13.09.2014 23:12
Здравей, аз лично мисля, че всичко се връща. Всеки, който причинява другиму злини, рано или късно си получава заслуженото. Но от личен опит знам, че има Видов ден за всеки. :)
13
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: