Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Спиид дейтинг, заслужава ли си

Спиид дейтинг, заслужава ли си

Спиид дейтинг,  заслужава ли си
Напоследък стана модерно участието в така наречения спиид дейтинг или бърза среща. Събитията са организирани от агенции и целят запознанството на хора от различни сфери.

Срещата се осъществява само за осем минути. Ти трябва да прецениш за това време човека срещу себе си. Та моя приятелка скоро ходи на такава среща. Разказа, че било вълнуващо и забавно.

Аз обичам предизвикателствата, но не мога да набера кураж да отида на такава среща. Какво мислите вие, моля кажете ми. Заслужава ли си да опиташ такова предизвикателство ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
46 годишна
46 годишна
04.12.2011 19:45
Не съм участвала никога във спиид дейтинг до сега, но мога да кажа, че имам някакъв натрупан житейски опит вече. Доста много добре изглеждащи хора, са се оказвали след по-дълбоко опознаване много големи егоисти и лъжци (?!), които считат, че на тях всичко им е позволено. Имала съм е и много приятна изненада - мъже, които са ми изглеждалидоста безлични и нечаровни всъщност са се оказвали прекрасни хора и с времето са ме омагьосвали и са ми печелили доверието. Така че бих Ви казала, вървете на спиид дейтинг, но не изключвайте разума си и бъдете много внимателна.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: