Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Мъжът ми не ми дава развод и не мога да съм с любовта си

Мъжът ми не ми дава развод и не мога да съм с любовта си

Мъжът ми не ми дава развод и не мога да съм с любовта си
Здравейте, искам да споделя и да помоля за съвет. Омъжена съм и имам две деца вече 10 години. Но брака ми не бе по любов и в продължение на няколко години все повече се влошава. Пиянски истории, обиди. И изведнъж от септември миналата година се появява в живота ми мъж, който и той е женен, но жена му живее в друг град, а той работи в нашия от 10 години. Появи се на майтап и до момента сме заедно. Адски много се обичаме, виждаме се постоянно правя всичко възможно да се виждаме, не можем един без друг. Поисках развод от мъжа ми, но не ми дава. А нямам подкрепа от родителите - те си го харесват и са за семейството. Знам че моята любов няма шанс с него не мисля че ще се разведе да се съберем и той има дете и заради него е с жена си. Но тайно искам и двамата да се разведем и да за живеем заедно. Не мога да спя с мъжа си, искам само него чувствам се щастлива с него. Как да постъпя според вас?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Vivian
Vivian
16.03.2016 09:11
Гнусно, много гнусно да разваляш чужди семейства.Затова ще сме на такъв хал защото хоратс не ценяр това което имат нямат ценности и уважение.Такива хора незнаят какво е любов.Какъвто мъж сте си избрали с такъв ще живеете това е Вашият избор.После защо умираме от рак ами точно заради това защото си разнасяме ЧПВ вируса и не ни пука за никой.Когато някой ни омръзне го сменяме с друг.По лесно е отколкото да градим любовта.Тя не идва на тепсия а се гради с години.Курвенското поведение няма да изчезне,но като нижраздрусат хормоните си мислим че сме влюбени.
1
1
Саса
Саса
29.12.2015 15:40
За такива като тебе не ми се и пише!!! Винаги ли, когато се влюбваш ще си съсипваш семейството. Браво, та нали и той има семейство, а какво е виновна другата жена и нейното дете. Хайде да не си казвам мнението, че ще ви обидя, макар, че си го заслужавате. По-добре не се излагайте по разни форуми!!!
2
0
georgi
georgi
02.09.2015 21:56
izchakai toi da se razvede parvo i sled tova.
0
0
адриан
адриан
29.08.2015 10:00
Що за глупост бе жена. Ти акъл имаш ли да задаваш чак толкова тъпи въпроси. Развод по исков ред. Има съд. Няма вариант, при който мъжът ти може да откаже развод. Обаче ти пишеш по форуми, за да чуеш тъпи коментари,а трябва да се свържеш с адвокат.
7
2
Васо
Васо
29.07.2015 14:50
Ще се консултирам с адвокат
1
1
Васо
Васо
29.07.2015 14:49
Така е но не мога да
1
1
м
м
27.07.2015 23:06
В богатство и в бедност, в добро и зло?
Какво безсрамие, какъв егоизъм. Чудовище
5
10
Сложна работа
Сложна работа
27.07.2015 22:58
Основна функция на пунктуацията е да отразява синтактичното и интонационно разчленяване на текста с оглед на неговото по-лесно и вярно възприемане, разбиране при четене... Как да те разберат правилно хората?! А иначе по темата, как може да ти помогне това, че си разказала твоята версия тук? Разрешение и утеха от непознати ли търсиш? Живейте си живота без да се бъркате в този на другите.
3
4
къдравелка
къдравелка
27.07.2015 21:27
Весела приятно ми е първо и да ти обясня той не е побойник пие и се дразни обижда. Пред тях е различен макар че са го виждали и като се дразни. Но те са на мнение че заради децата трябва да се прави компромиси а и как ще се оправя с две деца сама. А да чувствам вина че му изневерявам не бях убедена че го искам за мен този брак бе приключен. И да щастлива съм така и се надявам да продължа с този човек голяма упора ми е. И да ме обвиняваш всеки сам се знае.
0
8
Весела
Весела
28.07.2015 18:27
Не,не съм помисляла да те обвинявам-просто споделих мнението си.Да,всеки сам си се знае-и всеки има различна ценностна система.Ако аз бях убедена,че бракът ми е приключил-просто бих се разделила със съпруга си,никога не бих изневерила.Просто много ми е гнусничко това нещо изневярата.Желая ти късмет.......
8
1
Весела
Весела
27.07.2015 16:15
Нещо не ти вярвам.Родителите ти да харесват зет пияница и побойник?И да държат да запазиш брака си с такъв човек?Аз съм майка на две пораснали деца.За мен-а и вярвам за всеки родител най-важното е децата ми да са щастливи и бих ги подкрепила във всяко разумно...повтарям разумно решение.Ето затова не ти вярвам.Ти просто оправдаваш факта,че си изневерила на съпруга си.
11
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка: