ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се в колежка, която има мъж и дете

Влюбих се в колежка, която има мъж и дете

Влюбих се в колежка, която има мъж и дете
Здравейте
Аз съм на 28г живея и работя на един английски остров. В началото ми беше по лесно от сега непознавах нйкои незнаех английски и бях добре. Няколко месеца по късно се записах на английски сега доло горе го знам и отам на татък всичко се промени, запознавах се постоянно с нови хора смених си няколко пъти работата и сега близо от една година работя в една компания за почистване. Когато започнах работа даже и не предполагах какво ще ми се случи няколко месеца по късно.

В началото имах много проблеми със всички постоянно ме местеха слага с нови хора да работя до миналия август от тогава всичко се промени, сложиха ме да работя с една колежка към която още от първия ден в фирмата имах симпатий. Всичко беше много хубаво разбирах ме се и работата вървеше тя ми разказваше историй за семеиството и така седмици наред .

Един ден както се забавлявахме и се смеехме се случи нещо неприятно и аз сажелих веднага извиних и се обаче не беше достатъчно и затова реших да и купя бонбони и цветя за да се извиня подобаващо. След тази случка аз осъзнах че държа на нея повече от на приятел бях хлътнал по нея. Много време го отричах обаче явно имаше хора който забелязаха по специалното ми отношение към нея по специално една колежка тя ме пита два три пъти ти да не си влюбен в ПРИНЦЕСАТА ще я напиша защото немога да напиша името

Aз се правех на луд да ве да как ме виждаш ти с нея и разни такива но един ден работихме с тая колежка и отидохме да видим моята ПРИНЦЕСА тогава тя беше ядосана за нещо като я видях разтрроена ми повлия и на мен и тая колежка пак ме попита тоя пут ме хвана на тясно защото ми е проличало по изражението аз и казах да влюбен съм в нея не знам как се беше случило но беше факт после известно време продължих по старо му само че сега знаеше и още някой не можех да спра да мисля за нея постоянно ми беше в главата чудех се какво да правя защото тя има мъж и дете, много размишлявах.

Постоянно бях тъжен и замислен когато бях с нея само бях в настроение но явно и тя беше забелязала че ми има нещо но пред нея винаги отричах защото бях щастлив да я видя даже и за малко един ден обаче всичко се промени излязох да се разходя с колата защото неспизах да мисля за нея карах и си мислех какво да правя и това ми изигра лоша шега катастрофирах бях на работа след 15 мин а уви ударих се като се обадих на шефката да и кажа всички се бяха притеснили за мен а Тя беше много притеснена моята.

ПРИНЦЕСА прегърна ме и ме попита дали съм добре тогава разбрах че не съм и безразличен и на следващия ден приказвах с нея казах и какво изпитвам и тя ми каза че не е безразлична но че е объркана посегнах да я целуна а тя ме попита какво искаш да ме целунеш ли и аз и казах да малко след това тя ме целуна от тогава на татък всичко тече малко по-добре забавляваме се прегръдки целувки подаръци изненади.

Крием се от всички само тая колежка която ме разкри знае за нас и така обаче това продължава вече 2-ри или 3-ти месец не сме били заедно но със всеки изминал ден аз се влюбвам все повече и повече и незнам какво да правя преди няколко дена щях да си тругна без да и се обадя бях купил любимите и цветя кутия хубави бонбони и картичка с послание но нещо ме накара да остана тогава вечерта на работа тя каза после ще ти кажа нещо е неможа да ми го каже но го написа МНОГО ТЕ ОБИЧАМ тогава разбрах че щях да съжеля ако си бях тръгнал но неискам да я загубя по никакъв начин дайте ми савет какво да правя според вас знам че тя ме обича аз също казвал съм и го много пъти и се мъча да и го покажа всякак но на нея и е трудно да се реши да направи нещо защото сме в чужбина не се чуства сигорна има и дете все пак разбирам я.

Но напоследък като се целуваме трудно се сдържаме и двамата да не се одадем един на друг затова ми е трудно и се виждаме предимно само вечер на работа но когато съм покрай нея нищо друго не ме интересува тя ми е целия свят който искам. Тя е принцеса за мен умна е красива с сини очи хубави 4ерни дълги коси прекрасна усмивка с която заразява околконите много слънчев и позитивен човек е който я познава няма как да не я заобикне тя обича да прави другите щасливи постоянно прави изненади за всички много огнена и пламенна личност е затова ми е толкова трудно бих направил много неща за нея и тя го знае защото съм и го казал

Моля ви дайте ми свойте мнения ще ви бъда много благодарен Мерси предварително на всички и ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
ммм
ммм
12.02.2016 16:06
Не спирай да се бориш за любовта, понякога тя идва в неочакван момент. Човек винаги търси любовта. Като мъж трябва да и предложиш да бъде с теб, оставяйки съпруга си, а ти поемайки цялата отговорност. Много малко жени биха изоставили семейството си. Още повече при наличието на дете.. Когато обичаш някого винаги трябва да си готов да го загубиш. Успех!
0
0
ивайла
ивайла
24.04.2014 22:20
Изкарай една хубава любов и след секса всеки да си хваща пътя защото след време любовта избледнява секса омръзва а детето и ще остане без семейство - виж това не трябва....
1
0
Минала по нейния път
Минала по нейния път
04.04.2014 08:41
Времето ще си покаже дали ще сте заедно или не. Нито си първия, ното ще си последния изпаднал в такава ситуация. Бъди силен и не губи надежда, защото един ден може да сте заедно. Една жена винаги гледа сигурността в един мъж. Когато види че може да е сигурна със теб, тя ще е твоя. Успех!
0
1
Има Великова
Има Великова
04.04.2014 05:21
Искаш истината?Ето я -не гради щастието си върху чуждо нещастие/ имам предвид съпруга й/-бягай...Ти си мъж-трябва да си силен и психически,не само на мускули!...Пък и ако тя е склонна към авантюри-утре ти ще си на мястото на предаденя съпруг!...Има и нещо друго-детето,,...не подценявай този факт...ако трябва да избира,една майка обикновено се жертва за доброто на децата си...Изгради си собствено,почтено щастие! Успех!
4
0
дядовото
дядовото
31.03.2014 20:06
Похотта не е любов бягай през глава и не се обръщай назад послушай ме
4
0
Боо
Боо
27.03.2014 17:11
Малко е егоестично но и кажи да избира като гледам за нея са по-важни съпруга и детето. Не всеки човек би загърбил нещо което е гради примерно години за нещо мимолетно.
0
0
ivan
ivan
27.03.2014 08:59
искам да ви помоля да си изразявате само мненията по темата знам че не съм слагал точки и запетай в текста просто си излях чуствата и искам съвет ще ви бъда признателен ако ми давате савети по темата само
0
0
венци
венци
27.04.2014 04:10
Иванчо...начеши си крастата , и тогава тьрси истинската лубов.
2
0
ko?ne!!!
ko?ne!!!
24.03.2014 14:43
как мое за целия текст да сложиш,само 2 ".",няма да говоря за запетайки,а още по-малко за правописни крешки
2
0
звяр
звяр
24.03.2014 14:16
Ако ти пусне оплеви я и бягай докато е време.
1
0
ivan
ivan
27.03.2014 08:56
слушай какво звяр небъди толкова брутален аз я обичам не ми е само до правя секс с нея искам повече от това но все пак благодаря за мнението ти
0
0
Везничката
Везничката
24.03.2014 13:42
Първо се научи да пишеш правилно на родния си език.
1
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: