Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Сън между Ада и Рая

Сън между Ада и Рая

Сън между Ада и Рая
Здравейте! Пиша Ви за втори път по повод мой странен сън. По принцип колкото по-зле се чувствам, толкова по-цветни сънища имам, като че ли заради недоволството ми в този свят преминавам към друг. Сънувах пълна червена луна, бях в храм без таван, всичко беше от камъни, тъмно-синьо. Когато луната изгрееше и беше червена казвах зловещ и странен стих, на земята се появяваше червена спирала и чрез нея отивах направо в ада и винаги бях с черна котка до мен.

След години в съня ми вече живеех нормален живот, всичко беше слънчево и ясно, бях с прекрасен мъж до мен, всичко беше като приказка докато не дойде мой бивш приятел. Убеди ме, че трябва да съм с него и че означавам много за него, повярвах му и пак се озовах на онова странно място с него. Реших да му покажа какво прави червената луна, но не си спомних за думите, които казвах за да влезна в ада отново. Прокудиха ме заради добрия ми начин на живот, казаха че вече имам бяла котка и нямам право да бъда на две места едновременно. Ако някой ми го разтълкува ще съм много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
28.01.2016 17:21
Черната котка носи нещастия и беди, а бялата - лъжа от близка до теб жена. Трябва да се пазиш и при двата случая. На подсъзнателно ниво се опитваш да се справиш с негативната енергия и явно успяваш.
5
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: