Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Спомних си предишния живот!

Спомних си предишния живот!

SweetySweetyНовак
Спомних си предишния живот!
Момиче на 19г съм. Един ден докато бях на работа сякаш получих видение. Спомних си сън, който сънувах често като дете. Бях млад мъж на около 25г. Карах по американските магистрали един кабриолет от 50-те години на миналия век. До мен се возеше младо и красиво момиче с руси коси, което ми беше присърце. Докато карах не внимавах много по пътя. Гледах предимно нея. Не можех да откъсна поглед.

Когато погледнах към пътя видях как каращия пред мен голям камион с дърва кръшва рязко. Кръшнах и аз, за да избегна ПТП, но се обърнах отстрани на пътя. Когато се осъзнах бях в кръв. Краката ми бяха затиснати и не можех да се измъкна. Беше ме много страх. Погледнах момичето. Беше ужасена. Дърпаше ме, но не можеше да ме извади. Силите я напускаха. Мен също. Навсякъде имаше кръв. Успях да се помоля в другия живот пак да съм с нея. И затворих очи. В следващия момент се оказах до колата и гледах телата ни(моето и нейното) обляни в кръв. Изведнъж попаднах в някакъв мрак и съня приключи.

Докато седях на бюрото и се чудех какво става си дадох сметка, че това наистина съм била аз. Усещах го. . .
Момичето от предишния живот вече го срещнах, но като момче. Заедно сме. Той също е имал такъв сън, но не му е обърнал внимание, защото е бил дете, а ката е порастнал си е помислил, че е бил плод на въображението му тогава. Когато той ми разказа останах потресена. Една разлика нямаше от моя сън.
Сигурна съм, че съществува предишен живот. И съм сигурна, че онзи сън е бил момент от моя. Последния момент. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: