Разпокъсвам се между двама

Разпокъсвам се между двама
Здравейте! Аз съм момиче на 20 години живея в малко село близо до малък град. С приятеля ми сме заедно вече 7 месеца. В началото, когато бяхме само приятели всичко беше прекрасно, държеше се с мен като с кралица. Тогава бях с друго момче, но той успя да ме спечели, защото предишния ми приятел беше безразличен към мен. От приятели станахме нещо повече, но в последствие нещата се промениха. Вече не беше това, за което го мислех. Започна да става заядлив, да се сърди, не искаше да ме изслушва. Стана обратното на това, което беше. Освен това семейството ми също забеляза тази промяна (не живеем заедно, но той идва вкъщи на гости както и аз в тях). Постепенно започнах да контактувам с мой стар приятел и бивше гадже.

С това момче се познаваме вече 6 години, той е от България, но живее в чужбина. Да не сме се виждали на живо, само по скайп, но за тези 6 години го опознах доста (колкото и странно да звучи). Винаги ме е изслушвал, колкото и гаджета да съм имала, той винаги е казвал, че ще ме чака, каквото и да му коства това. И вече 6 години поддържаме връзка макар и онлайн. В момента съм ужасно объркана и ще искам вашия съвет какво да правя. Сегашния ми приятел наистина не е това, което беше.

Освен тези проблеми, които имаме, все мърмори, че не харесва гримовете и лакове за нокти, високи обувки. . . Изобщо мрази всичко, което може една жена да използва за да се разкраси. Постоянно ми натякваше, че не обича цигарите и заради него и ги спрях. В работата имах ужасно много проблеми и исках да му споделям вечер като нормалните двойки, а той все повтаряше как това го дразни, като не ми харесва работата да напусна и т. н.

Не знам дали нещата ще се оправят или ще станат по-зле.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя.
Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Рухи
Рухи
22.07.2016 12:12
На 20год, всички мъже са твои :)
Пробвай поне няколко за да разбереш какво искаш, какво търси, какво ти харесва.
Пробвай ги за да опознаеш себе си, а и опит ти трябва, опит житейски, опит сексуален...
2
0
Мартин
Мартин
21.07.2016 17:52
Момиче, ти както гледам, съдиш за гаджетата си само по отношението към теб. Не пишеш за това колко са умни, способни, красиви и т.н., а само как си променят държанието към твоята личност. Не потърси ли, поне за миг, вината в теб? Ти същата ли си, каквато си била в началото на връзките ви? Каква е причината те да не те зарежат все пак, въпреки промененото им поведение? В една връзка никога не е виновен само единият!
0
0
Papii
Papii
21.07.2016 18:55
Всъщност аз започнах да се променям,когато приятелят ми започна. Всичко вървеше добре до един момент. След това всичко се обърна с главата надолу.
Щом и семейството ми забелязва промяната ... А той се промени и към самите тях.
Не смятам,че вината е само моя.
1
0
miglena
miglena
11.07.2016 16:28
Няма да навлизам в дълги обяснения. Мъжът никога не се променя - той просто изчаква, за да покаже истинското си лице. Зарязвай го, че сега ти е времето да живееш. Относно другият - той ще ти е утеха, може даже да се видите и дори да изживеете нещо, но всичко ще приключи до там. По-малко от 1% от подобни връзки просперират. П.п. - Колкото и трудно да ти е, смени работата или просто се оглеждай за нова - нужна ти е промяна. Тя винаги ободрява и ти показва нещата под един малко по-различен ъгъл, което след като мине първоначалния шок и депресия, те развеселява.
2
0
Papii
Papii
11.07.2016 19:50
Здравей! Благодаря ти за съвета! Сега като се замисля си права. А относно другото момче ... Не знам,наистина трябва да се видим пък после каквото стане. Благодаря ти много за съвета! :)
Относно работата,смених я. Да сега съм без работа,но в този ад просто не се издържаше. Но нещата започнаха да се нареждат лека-полека! :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: