Дали да му вярвам?

Дали да му вярвам?
С един мой приятел, с който се познавам от 4ти клас наскоро разбрахме, че изпитваме '' чувства '' един към друг. Но до колко е вярно не знам. Работата е там, че го харесвах преди 3, 4 месеца, но после се отказах, защото той се занимаваше с едно момиче, заради което най - добрата ми приятелка пострада. Историята всъщност си е доста заплетена Та с мойта най - добра приятелка имаме навика да си харесваме едно и също момче. Този мой приятел беше вторият, а наскоро се беше появил и трети. . . Случи се така че да тръгнат с него, обаче той я заряза два дена по - късно, защото била миличка и се лигавела. Бях му вдигнала голям скандал и той й се извини. От тогава нататък не се понасят взаимно.

В началото на този месец - Февруари, той отрки, че има чувства към мен и аз го виждах. Постоянно флиртуваше и ми разрошваше косата, сядаше до мен и т. н. Едно от момчетата в групичката ни - ще го наричам приятел номер 1, го убеди да си признае. И така той ми призна в Понеделник (този), че нашия пр. 1. го е убедил да ми каже. Стана каквото стана и щяхме да говорим в голямото междучасие, защото му бях казала, че искам да ми го каже в очите, понеже го знам колко е несериозен. Обаче имахме 2 часа литература и госпожата реши да правим есе и хоп целия клас гласува да ни вземат от междучасието - голямото -. -. Аз му казах нали и той каза '' добре ''. С приятел 1 са в един клас и той ми писа после, че му било кофти, че не сме се видяли и на мен ми стана приятно от това. Обаче в същия ден аз му бях написала няколко съобщения и видях, че е крайно незаинтересован да ми пише и само ме сийнваше. Чаках го да ми пише да излезем, но той така и така не ми писа. Излязохме с групичката към 6 и 30 ( очаквах той да е с тях ), но се бил прибрал. Иии тогава най - добрата ми приятелка ми каза, че цял ден не спирал да си пише с Виктория ( първата му приятелка ), която ако щете ми вярвате изобщо не е стока и е бая закръглена. А той си е кхъм доста добре сложен и хубав. И аз се ядосах и разбрах, всъщност какво се случва. Веднага му писах и той ми отвърна '' Ако още от сега ще ми правиш скандали да не тръгваме'', което ме вбеси тотално и доста злобно му отказах предложението, което го накара да се извини. Приех му извинението и се правихме на др ден, че нищо не е станало. В сряда вечерта той почна да ме обвинява, че заради мен губил на цс ( пълен идиот ), че не съм била позитивна и т. н. и беше бая нервен.

Аз му бих игнора и на следващия ден най - добрата ми приятелка му каза да е сериозен към мен и да остави тая Виктория и той й отвърна ''ще правя каквото си искам изобщо не ме занимавай'' и последваха няколко псувни по нейн адрес и после по мой ( това не съм сиг дали е вярно) и аз го питах дали ми се сърди за нещо и той '' не. . . защо да ти се сърдя'' и аз му го питам тогава на приятелката ми ли се сърди и той ми отговори'' мои си работи'' и така аз отново го игнорирах защото му се обидих. Излизаме в същия ден и понеже той е пушач, а знае колко обичам да си играя със запалки ( не пуша) ми даде запалката си, правил го е преди и постоянно я забравя в мен и после трябва да му я нося та и тази забрави в мен и постоянно ни гледаше странно като се базикахме с другите момчета или те ме удряха ( на шега ) обаче продължаваше да си гледа в телефона. Отидохме да седнем в Макдоналдс и там моята бфф си поръча нещо за пиене и Тонито ( приятел 1 ) се върна от фитнеса и седна до мен, а той прави доста физически контакт ( но сме си само приятели) и всеки път щом си сложеше ръката около рамото ми или ме ръчкаше и т. н. той ни гледаше. Играхме на лъженка и момчетата си тръгнаха в 19 и 40 и аз също се прибрах.
Като се прибрах, малко по - късно той ми прати това:

И аз му казах добре, относно това да говорим обаче не се бяхме оговили кога днес, така че най - вероятно ще е като излезем с другите . Днес не си писахме много. . . но му вярвам леко, наистина ми се иска да е сериозен, понеже му знам характера.
Дали да му повярвам наистина?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
22.02.2016 18:03
Вие на колко точно години сте? Смисъл не разбирам ти какво искаш да се случи между вас, като гледам няма един сериозен във вашата компания, дори не мисля, че знаеш какво е думата сериозен!
3
0
Емили
Емили
21.02.2016 19:09
Виж, това момче според мен както ти го нарече е несериозно. Факта, че те е обиждал и обвинявал за разни неща още дори пред да сте заедно говори, че ако се съберете ще стане още по-зле. Искаш ли винаги да бъдеш упреквана или обиждана? Помисли си над този въпрос. Пък и това, че ти казва "не ми дръж сметка" показва, че няма намерение да се съобразява с твоите чувства, мнение и т.н. Все пак за да двама души да са заедно трябва да има разбирателство и всеки от тях да прави компромиси, а той не прави такива. Ти прецени!
0
2

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка: