Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм, да му призная ли

Влюбена съм, да му призная ли

Влюбена съм, да му призная ли
Аз съм на 14 години и за първи път съм влюбена в едно момче, което живее в съседния блок. Познаваме се отдавна, вечерно време до късно си говорим пред входа. Но преди месец усетих, че имам чувства към него.

Той е на 15 години. Винаги се е държал с мен добре. Това ме кара да си мисля, че и той ме харесва. Често се шегува с мен. Онази вечер дори ме попита дали имам приятел.

Не зная как да постъпя. Редно ли е аз първа да му кажа за чувствата си към него. Няма ли да ми се изсмее ? Ако не изпитва нищо към мен ще изпадна в неловко положение. Все по – трудно ми става да чакам някаква инициатива от негова страна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
М.А.
М.А.
29.08.2013 19:31
Помисли сама върху това какво решение трябва да вземеш и ако в крайна сметка решиш, че чувства ти са по- силни тогава му сподели как се чувстваш. Няма нищо по-смело и красиво от това да признаеш за чувствата си.
Успех :)
0
0
sssk
sssk
29.08.2013 19:12
Сърната сама ли отива при ловеца или той я сваля с точния изстрел? Така е устроено, че сърната трябва да бяга от ловците. Ако си изиграеш ходовете правилно твоя ловец ще стреля пръв ;)
0
0
nadaklove
nadaklove
16.08.2011 15:20
Здравей. Според мен е по - добре това да го споделиш с него. Просто му кажи, че много го харесваш и мислиш, че може да се получих между вас. Но да чакаш няма смисъл. Така ще разбереш дали той има някакви чувства към теб и ще си помислиш дали да си с него или да търсиш друг, с който може да си щастлива.

0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: