Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Постоянно говорят зад гърба ми и плетат интриги

Постоянно говорят зад гърба ми и плетат интриги

Постоянно говорят зад гърба ми и плетат интриги
Здравейте, имам нужда от един съвет аз съм в 7 клас и имам един проблем с интригите между мен и още две момичета. Значи едната е в това училище от повече време а другата дойде накрая някъде втория срок и нали и с нея се запознах и се почнаха интригите като от сорта чувам "ама тя лъжела много, тя лъже че ще има айфон и глупости" всичко от сорта от къде са ми дрехите и за всичко се подиграват, и на мен въпроса ми е как да оцелея сред тях защото постоянно ми говорят някакви неща зад гърба и просто не знам как да им се опълча за да спрат да ме използват и да им затворя просто устата. . . опитах да им се опълча като им казвам да спрат и да ми го казват в лицето но няма ефект има ли начин изобщо да няма интриги и да ги накрам да спрат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Опит
Опит
06.04.2016 18:59
Виж какво мило момиче,седми клас предстоят ти важни матури и не трябва да се занимаваш с примитивни същества под твоето ниво на интелигентност.Така,учи,рини успехи да ги е яд още повече защото ти си на върха а те са затънали до гуша в екскрементите си и могат само да ти дишат пепела.Аз бях същата седем години търпях подигравки и сега съм осми клас...нов клас нови хора...и то много готини.Имам две страхотни приятелки и обичам всички в класа си.Предишния си клас мразех проклинах и сега те са с кифлите и простациъе в класове а аз съм при интелигентни ХОРА..а не изпражнения каквито са всички които ни се подиграват нез да ни познават...Знай че не си сама и има много хора като тебе,влючая и себе си,и аз се събрах в осми клас с две момичете като мен,две подигравани и обиждани,защото не са ги познавали добре,а нормалния човек би опознал някой преди да му се подиграе нали....само дето днес кое е нормално и кое не,в нашата ,,нормална,,държава където всичко отива на майната си,с извинение,е съвсем друга тема....така,горе главата,миличка ти си над другите,така че давай с пълна газ бъди сене си и знай че все ще се намери човек с главно Ч който ще те види такава каквато си...ти си добра душа и знам че догодина ще срещнеш хората които ще го оценят!
1
0
THE BEST ANSWERS
THE BEST ANSWERS
02.05.2016 01:26
Мила, аз имах същото, съм по-малка(4-ти клас)
Съвет 1:
Като почнат и ти ги чуваш си помисли
,,Те дали не са глупави???''
След ден,два ходи и им кажи:
,,А ти,от къде са ти дрехите...? (или там каквото е..)
Почни да правиш като тях НА ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ.
Ако не работи Учител ако пак не Заместник Директор...
0
0
miglena
miglena
15.03.2016 12:48
Игронираг ги. Има една поговорка - Убий глупака с мълчания. Те продължават, защото виждат, че им се връзваш. Най-вероятно обсъждат нещата ти, защото ти завиждат за тях. Ако не общуваш с тях, няма да има как да се използват ;)
6
15
опит
опит
06.04.2016 18:41
Правилно
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: