Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Постоянно ми говори за бившата си с детайли!

Постоянно ми говори за бившата си с детайли!

Постоянно ми говори за бившата си с детайли!
Добър ден, казвам се Стефи на 23 г. Живея във Варна. Има един въпрос, който не ми дава мира. Накратко - имам приятел от година, всичко върви чудесно, от нищо не мога да се оплача. Проблемът е, че много често споменава бившата си. Бил е няколко години с нея, ясно ми е, че не може да я забрави лесно. Не ме сравнява с нея, но почти винаги я споменава в разговорите ни - дали ще е спомен с нея, неща от интимния им живот, какво са правили.

Разбира се и аз съм го питала за някои неща, но тези подробности, които получавам ме натъжават. Мисля, че и в социалните мрежи я следи. Директно съм питала дали би се върнал при нея и ме уверява, че никога не би го направил. Мълча си, може би защото мисля, че така се разтоварва. Ще се радвам, ако някой е бил в такава ситуация или просто да изкаже мнение
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Бо
Бо
05.06.2016 20:03
Здравей! В подобна ситуация съм изпала и аз, да не кажа в същата. В началото и аз премълчавах и си мислех, че ще отмине, но уви. Докато в един момент не застанах пред него и го помолих, ако може повече да не говори за нея, защото не ми е приятно... за мое щастие забележката ми свърши доста добра работа, и до ден днешен и думичка не е проронил за нея!
0
0
Стефи
Стефи
14.06.2016 22:50
Накрая и аз ще направя това, защото в момента тактично намеквам, че не ми е приятно.
1
0
az7435
az7435
29.05.2016 18:43
това е признак че още я обича. Естествено всяка следваща го отнася при това положение. Той те лъже. Погледни го само обсебен е още от нея. Следи я говори подробно за нея би трябвало да ти е ясно че е с теб да и направи напук.
1
0
Джони Браво
Джони Браво
22.05.2016 11:17
Освен ако не е: 1) жена, 2)мъж от типа "без топки", 3) прекалено самовлюбен; нещата винаги са си чени или бели. Не мисля че някой от горните варианти ти трябва, но все пак си жена така че не се знае. Ако някой толкова те е наранил или му го връщаш или го забравяш. Да, това са единствените опции в мъжкия свят. Да се захващаш с нещо друго преди да си приключил това с което си се занимавал си е женска черта. Ако си харесвате такива мъже, после недейте да ревете че сте се хванали с женствен мъж. Като гледам годините май вече ще му е трудно да се промени, но пък ако има желание може и да се получи.
0
0
Анонимка
Анонимка
17.05.2016 22:49
Виж сега, нещата не са черни или бели. Напълно възможно е момичето да му е останало като тръпка, но това ни най-малко не означава, че още я обича и че би се върнал при нея. Аз например като видя бившия ми и до ден днешен след 7 години се вълнувам вътрешно, но никога не бих се върнала при него за нищо на света.
2
0
УшмиФка
УшмиФка
17.05.2016 17:22
Създайте си ваши спомени. Създай му емоции. Аз имах този проблем. Държа ме около половин година. И приятелят ми не се отказа, напротив, помогна ми да го преодолея.
0
0
Стефи
Стефи
17.05.2016 19:46
Благодаря, ще се опитам малко по малко без да насилвам нещата :)
0
0
Антония Р.
Антония Р.
14.05.2016 12:34
Неприятна работа. Според мен егото и достойнството му силно са пострадали след тази връзка, а мисля, че теб те притесняват чувствата му към нея и възможността отново да се съберат. Да, възможно е това да се случи, щом още не я е преодолял, но е възможно да преглътне разочарованието си и да остане с теб. Обаче няма кой да ти гарантира нито едното, нито другото. Казваш, че вече сте обсъдили какво го е наранило, тогава няма какво повече да направиш. Няма как да щракнеш с пръсти и да премахнеш нещо, което не спира да го яде отвътре. Аз виждам 2 варианта за вашата връзка. Ако тази несигурност не ти е приятна, разделете се. Ако пък го обичаш и искаш да видиш какво ще стане, рискувай. Може с времето раните му да зараснат и да забрави миналото.
Успех!
0
0
Антония Р.
Антония Р.
14.05.2016 11:30
Аз съм забелязала. че мъжете не забравят гаджетата, които са ги карали сами да си говорят. Най-вероятно това момиче жестоко го е жегнало и затова продължава да се интересува от нея. Но недей да търпиш тази ситуация. Попитай го директно какво толкова се е случило в миналото, че още го вълнува. По-добре е да отворите неприятната тема няколко пъти и да решите проблема.
1
0
Стефи
Стефи
14.05.2016 11:39
Наистина много го е наранил, знам ситуациите, питала съм и той сам си е разказвал. Деликатно съм опитвала са намеквам, доколкото ми беше казвал даже и номера още и има
3
0
Стефи
Стефи
14.05.2016 10:26
Благодаря за отговорите. Намеквала съм, че не трябва да мислим за миналото, но той винаги казва остават спомени!
0
1
fgdf
fgdf
14.05.2016 08:43
tova e ujasno i na men mi se e sluchval,chovek ne trqbva da govori za minaloto,vse edno nqkak si se hvali po nqkakuv nachin,minaloto ne trqbva da se spomenava osven ako ti ne go pitash.Chovek koito e zabravil,ne gleda natam,daje trqbva da mu e nepriqtno da ti govori..
0
0
Ани
Ани
14.05.2016 05:50
Ами да аз бях в такава ситуация. Разговорите наистина помагат не е нещо кой знае какво според мен. Но е по-добре да го питаш да се изясните отсега, за да не излезе нещо друго и да съжаляваш. Във всяка връзка се случва, спокойно това е нещо нормално. :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: