Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Колега от университета не ми говори

Колега от университета не ми говори

Колега от университета не ми говори
Здравейте!

Преди една година завърших университета. Та много контакти се разпаднаха,но имам един колега на когото държа много, имахме приятелски отношения. В началото ми се обаждаше, но после спря. Звънях му няколко пъти, говорехме, но ако не го потърся той няма да го направи. Виждам го и в скайп често е на линия, но не пише. Моля за съвет, какво мога да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Dani
Dani
07.09.2013 11:32
Да така е, наистина много услуги му правех, но просто имах много хубави моменти с него. Вероятно трябва да се примиря...
0
0
Елена
Елена
06.09.2013 01:53
Здравей! Този колега да ти кажа честно е един използвач. Предполагам, че доста е получавал от теб услуги и сега в един момент не си му нужна. Не се притеснявай това е начин да разбереш стойността на приятелството. Ако ти се е разсърдил за нещо може да го попиташ директно. Така ще разбереш каква е истината. При всички положения това е началото на по- нататъшните ти контакти. Ще има и такива хора, които са моментни и след това се изпаряват във въздуха или миналото.
0
0
аз
аз
04.09.2013 23:47
Или пък е общувал с теб,защото сте имали общи интерси,а сега всеки е поел по своя път.Какво пък,чак толкова те притеснява това?Това е реалният живот!Хората се срещат и се разделят,разминават...........
0
0
МК
МК
31.08.2013 17:13
Нищо. Явно е общувал с теб, само с надеждата да станете гаджета и като е видял, че няма, се е отдръпнал. Личен опит. Ако приличаш на моите колежки, бих се обзаложил, че не си и много интересна като личност, така че просто се откажи. Намери си приятелки, с които да си говорите глупости и така.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: