Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Скъсах с него и целият град ме гледа накриво

Скъсах с него и целият град ме гледа накриво

Скъсах с него и целият град ме гледа накриво
Здравейте. На 17 съм. Ходих половин година с едно момче на 20. Преди 2 месеца се разделихме и от тогава имам чувството, че целия град ме мрази. Той е отмъстителен и ме е страх. Няколко пъти ми се случва приятелите му да минават близо до мен с колата, намалят, подвикват ми, гледат ме накриво. И като цяло общи познати също, поздравявам те не отвръщат, гледат ме лошо. Не знам дали това е само в моята глава или той е казал нещо. Честно казано почвам да се съмнявам дали не направих грешка като се разделих с него, защото докато бях с него нямах такива проблеми.

Но мисля, че достатъчно дълго търпях (последните 2 месеца от връзката ни) да ме унижава: обаждаше ми се само за да правим секс, а след това със седмици не се сещаше за мен. Държеше се дръпнато. Връзваше ми тенекии. Един негов приятел ме обиди пред него, а той нищо не каза всички започнаха да се смеят. Нито 1 път не ме постави на първо място. Нито на Нова година ме извика да празнувам с него, нито на 14 февруари се сети за мен. Чувствах се ужасно и много мислих преди да му кажа, че не искам да сме заедно повече. Накрая събрах смелост и му казах, последваха още унизителни реплики, каза ми, че всичко е било само заради секса. Почувствах се като боклук.

Той много добре знаеше това колко ще ме нарани, защото съм му разказвала за първия си приятел, че ме е зарязал след като е преспал с мен, но въпреки всичко не съм се отказала от него. Предполагам, че не трябваше да го казвам. Заболя ме много повече сега, защото му бях споделила слабостите си, а се възползва от това без да му мигне окото, а ме убеждаваше това, което е направил бившия ми е било просташко, че било тъпо само заради секса, че той не е от този тип.

Мислех, че като е по-голям ще е по-различно, че ще ме оцени и най-после ще съм щастлива. Вече не знам ще мога ли пак да се доверя на някого. И някой друг ще погледне ли като нещо повече на мен. Не мога да разбера къде греша, че за втори път ми се случва да се доверя, а винаги да съм разочарована. Правих секс с него, защото мислех, че е истински, защото го чувствах близък, имах му доверие. Не знам с какво си заслужих да се отнесе толкова жестоко с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Димитър
Димитър
11.05.2016 12:41
Ако е точно така както си го описала живота си, следва че не те заслужава и се ориентирай към нов приятел който може да ти даде това което желаеш или поне уважение. Хората ги пренебрегваш който не те уважат като човек и продължаваш напред - успех.
0
0
Iveto
Iveto
01.05.2016 21:29
Защо ти пука за всички и как те гледат отстрани ? Станалото станало сега какво? Трябва да правиш всичко по силите си за да си го върнеш или да се стараеш да се харесаш на всички ?!!!!!!! Животът е кратък за да угодиш на всички и в старанието си ще изгубиш себе си и следващия ти шанс за щастие който ще се окаже може би мъжът на живота ти ! Я се стегни горе главата и живей както на теб ти е кеф!!!! Иначе кога ?!!! Ключа е в това да живееш заради самата ти и да правиш неща които на теб ти харесва. Много хора ще кажат това е егоизъм. Но ако не бъдеш такъв няма как да помогнеш на другите. Моето мнение никой не го одобрява защото хората са слепи за истината. Но живея според мои правила и по тоя начин съм полезна на всеки знам го от опит.
3
14

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: