Целият свят е срещу мен

Целият свят е срещу мен
Аз съм едно младо момиче, но отчаяно от живота. На 20 години съм и съм родена в малък град. Нищо в живота ми не е подредено както трябва. Особено в любовта.

Винаги попадам на неподходящи, преживях дори и аборт, които мина благополучно и ми казаха, че няма да има последици.

Първата ми връзка беше с мой съученик. Много бързо се разочаровах от него и се разделихме. След това тръгнах с друго момче, което много обичах.

Наистина много бях свикнала с него, а накрая се оказа, че е имал сериозна приятелка, а мен ме е лъгал през цялото време.

Следващата ми връзка беше с един разведен мъж, който имаше и две деца. Не можах да свикна с мисълта за децата му и го напуснах.

От тази есен започнах да уча в София. Проблемите сякаш ме преследват и тук. Дори квартира още не ми е уредена, постоянно нещо ме спъва. Не мога да си намеря подходящо място и подходящия човек за съквартирант.

От няколко дни само плача. Навън вали и в душата ми вали. Чувствам се самотна, няма кои да ме разбере. Страх ме е от всичко.

Така, както е тръгнало, не знам до къде ще стигна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Дани
Дани
21.09.2013 00:36
Не се отачайвай мисли позитивно и така ще го привлечеш положителните неща в живота ти.
0
2
Ели
Ели
20.09.2013 23:55
Не се отчайвай аз вярвам че нищо вечно няма за добро или зло.Днес си добре утре си зле и обратно приеми това е живота и съвсем не е лесен.След години когато се сблъскаш с истинските проблеми ще се смееш на тези.Учи не търси любовта тя сама ще дойде точно когато не я очакваш.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: