Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»За моята първа и последна любов

За моята първа и последна любов

За моята първа и последна любов
Здравейте, моята история е следната:
Миналата година от 19 април до 19 юли ходех с едно момче, което много твърдеше, че ме обича и така се разбирахме перфектно в началото, но имаше един проблем - той беше от друг град и се виждахме само веднъж в месеца, а през останалото време постоянно контактувахме по скайп, фейсбук, по телефона, но някак си не е същото, все пак друго е да се прегърнем и да усетя близостта му.
След като свърших училище аз трябваше да ида на село за цялата ваканция, защото родителите ми бяха в чужбина и не ми позволиха да остана сама в града.

Там няма интернет и връзката помежду ни се ограничи още повече - чувахме се само по телефона, но аз започнах да усещам пренебрежителност от негова страна - почна да ми звъни по-рядко, не ми казваше, че ме обича, а и предпочиташе да излиза всяка вечер на парти с приятели, вместо да си пише с мен.

Започнаха и споровете - той си търсеше и най-малката причина за да направи скандал, също така и не се разбираше с най-добрата ми приятелка и веднъж ми писа смс, че трябва да се разделим, да не питам защо, просто трябва. Аз бях шокирана, не знаех на кой свят съм. . когато споделих с приятелката си тя ми каза, че са се скарали с гаджето ми и на него му е писнало постоянна да се карат и затова е решил да прекрати отношенията си с мен. В това нямаше никаква логика - та аз каква вина имах за техните спорове? защо трябваше аз да отнеса всичко и да съм съсипана накрая? Но нещата се оправиха и пак се събрахме.

Не минаха и 2 седмици и той ми каза, че е имал намерение да заминава за чужбина след като завърши средно образование. Аз го подкрепих и му казах, че ще бъда до него, независимо на какво разстояние ще сме един от друг, но той ми каза, че е било по. добре да се разделим сега защото след време сме щели да се заобичаме още повече и е щяло да бъде по-трудно. Не исках да се разделям с него и му звъннах за да се разберем . . и така пак си останахме заедно.

Един ден ми звънна по телефона и поиска да бъдем заедно (в смисъл да правим секс) аз му казах, че не съм готова още за това, а той започна да ме упреква как винаги не съм се съгласяла с него, била съм много капризна и още какво ли не.

Последните му думи към мен още се въртят в съзнанието ми " Знаеш ли кво? Омръзна ми. Връзката ни беше до тук. "
На другия ден пак ми звъня за ме пита как съм и да ми каже, че пак може да сме заедно след време, разбира се ако приема условието му.

Аз не отговорих нищо и много де натъжих, защото не съм "лесна", че да преспивам с всеки толкова лесно а и както споменах по-горе още не съм готова за това. И така не минаха и 2 седмици и той се хвана с друга и после спря да ме търси.

Това беше края на историята за моята първа и последна любов, благодаря на всички, които отделиха от времето си за да я прочетат, ще съм още по-благодарна, ако някой е бил в същата ситуация и сподели мнение или просто ми даде съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Деница
Деница
17.02.2014 22:41
О повярвай ми,съвсем няма да е последна.И още какви тъпизми има да чуеш...Ама ако не ги приемаш така драматично,даже повечето са забавни.Какви са тея караници и сдобрявания.В момента,в който ти е казал,че иска да правите секс трябваше да му се изсмееш,да му затвориш и повече да не го и поглеждаш.
2
0
Evi
Evi
26.02.2014 19:54
Не знам за мен са драматични тези истории особено с моето, т.е моето бившо момче, не мога да приема,че вече казва обичам те на някоя друга.. направо не знам какво ще правя.. вече съм спосолна на всичко само да си го върна обратно
0
0
Desislava
Desislava
16.02.2014 13:47
Спокойно, като попораснеш, ще четеш с усмивка, тази история и ще се чудиш как въобще си могла да се впрягаш за такива неща. От април до юли са 4 месеца, след като сте се виждали в месеца по веднъж, значи сте се видели общо 4 пъти. Въобще не смятам, че това е било връзка. След време ще го осъзнаеш. Връзката не е да си говорите по скайп и да си пишете по фейсбук, да си пращате целувки и "Обичам те!". Връзката е всекидневна подкрепа, грижа, уважение, обич, доверие, разбиране, приятелство, компромиси и не на последно място - отговорност. По-добре се оглеждай за момче от твоя град и близо до твоите години. Не се захващай с "връзки" по фейсбук. За една връзка физическият контакт (нямам предвид секс) е от първостепенна важност. Освен това, който иска секс, без да показва каквото и да е уважение, загриженост и сериозност към теб, не иска нищо друго освен това. Браво, че не си легнала с т.нар. ти "гадже" само, защото той е искал. Много малки момиченца си мислят, че това е начина да задържат при себе си обекта на чувствата си, но не е. Ако едно момче е решило, че искам само секс от теб, дори и 6 месеца да го накараш да чака, пак ще го направи и ще те зареже. За това просто трябва по-добре да подбираш момчетата. Ех, пак се разлях с този коментар. Надявам се да съм била полезна. Поздрави и успех!:)
0
0
Anna Stoyanova
Anna Stoyanova
15.02.2014 02:58
Последна до тук, нали така? Живота е пред теб, те първа има да срещаш любов и мъже. Поздравявам те, че не си си легнала с него, само защото той е искал, щом ти не си готова. Забрави го и продължавай напред и продължавай да не правиш компромиси за мъже, които не го заслужават.
6
1
Evi
Evi
26.02.2014 19:46
И аз така си мислех - че не е само той и че много бързо ще го забравя, но не мога. Колкото се старая дя не мисля за него толкова повече се измъчвам и не ми излиза от ума. Не знам как можах да хлътна така, пък и сега като го гледам с друга :ХХХХ Постоянно си задавам въпроси от сорта как позволих да си тръгне, с какво съм виновна за раздялата ни, по-красива ли е сегашната му приятелка от мен... Но най-много ми тежи, че той сега е щастлив с нея и навярно вече ме е забравил, (защото нито веднъж не ме потърси) а аз не спирам да мисля за него..
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: