Моята тайна любов

Моята тайна любов
На 14 години съм и си имам една тайна любов. Той дори не знае за моите чувства. Но аз си живея с мисълта за него и мечтая за общо бъдеще.

Любовта ми е насочена към момче от 11 клас. Учим в едно и също училище. Всеки път когато го срещна по коридорите, сърцето ми започва да бие учестено.

Тайничко търся контакт с неговите съученички за да знам какво става с него.
Той дори не ме поглежда, но защо да го прави, той не знае нищо за мен.

Аз съм една от тълпата малки ученички, за които батковците не допускат, че могат да имат нещо към тях.

Моля ви, посъветвайте ме, дали да споделя с него това, което изпитвам или да замълча и да изживея всичко сама. Ами ако ми се подиграе, какво ще правя тогава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Нес
Нес
25.11.2016 21:50
Виж сега , според мен трябва да се каже всичко в очите ! От опит го казвам ... Ужасно е да не споделяш какво чувстваш ... Ако не му кажеш , винаги ще се питаш въпроса :"Ами какво щеше да стане ако ...?" Затова действай .. Не мисля ,че трябва да криеш чувствата си ... Пиши му , ако за теб това е по-добре ... Не е казано ,че трябва да му го кажеш в очите ... Има хора ,които могат да си изливат чувстват само зад екрана .. По-лесния вариант , според мен ... :) и пиши после какво е станало :P
0
0
Хриса
Хриса
14.06.2015 12:51
Ти мъж ли си или жена,защото предната статия е пак от теб,че тя иска да те отдели от приятелите ти.
0
1
Стеф
Стеф
05.01.2013 19:52
момичее в същото положение съм нямаш си и на представа колко добре те разбирам ;dd и сега отначало той ме се стори толкова интересен човек и през тва време в което го наблюдавах започнах да си падам по него и ние не се познавахме но една вечер от нищото той ми писа и така си пишем но няма смелост даже здр да ми каже само когато сме само двамата тогава разговаряме и това много ме изнервя ноо от известно време разговорите ни не завършват добре и с това игнориране не мисля да му казвам защото ще се иложа поне аз така мисля но ти решаваш помисли много вниматилно и сама прецени живота си е твой и в нега нещатата никога не са случайни
0
0
marietka
marietka
09.10.2010 19:51
Сподели това, което чувсттваш. Малко или много, той е по - голям от тебе и няма да приеме нещата с пренебрежение. Ако и той има нещо към тебе, може да осъществи желанието си. Когато си мълчим става по - лошо. Аз споделих любовта си и сега сме заедно. Пробвай и ти.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: