Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той остана моята незабравима любов

Той остана моята незабравима любов

Той остана моята незабравима любов
Ходих е едно момче 1 година и 2 месеца..Страшно много го обичах и сега не съм го забравила все още.Но го оставих, защото през последните 2 месеца изобщо нищо не чувствах към него,сякаш вече не го обичах както преди,незнам защо така се получи.

След като го изоставих не чувствах много съжаление дори съм правила флирт с други момчета.Вече станаха 10 месеца както сме разделени,той ходи с друга ама аз не мога да допусна сериозна връзка.

Липсва ми,защото всичко с него беше много различно много го обичах и вярвам и той все още ме обича.Няма отново да започна с него,но това чувство не мога да го разбера какво е,мисля за него просто остана незабравима любов.

Мисля че ми липсва,защото все още не съм намерил момчето,което да пасва на мен.незнаммм...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
майк
майк
24.02.2014 05:29
Измислена история писана не от момиче а от момче!
0
0
Advokaat
Advokaat
02.09.2013 00:55
Спомена си е спомен, дали хубав или лош, той си остава.
Вече си свободна, опитай нещо ново, за да разбереш дали си права или не, но опитай да се абстрахираш от него - спомена.
Тогава ще разбереш дали си загубила и трябва да се бориш за бившия или да продължиш напред с новата, но истинска обич.
0
0
 мара
мара
01.09.2013 20:31
Както момчето,така и емоцията също ми липсва.Да страшно много го обичах,но чувствата ми се превърнаха в лед в последните 2 месеца,защото той се отде личи от мен отиде в Турция,Франция и свикнах без него и явно това ми хареса и след като дойде беше ми безразличен.А сега мисля че ми липсва дните с него останали като хубав спомен :)
0
0
Милен
Милен
01.09.2013 09:24
ЩОМ Е СТАНАЛО ТАКА,ТАКАВА ТИ Е КАРМАТА.ТРЯБВА ДА ГО ИЗИЖЕВЕШ.ТАКАВА ТИ Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ.
1
0
Ани
Ани
01.09.2013 01:23
На мен тук нещо не ми е ясно...Много го обичала пък го зарязала.Сега явно оценява какво е преживяла с това момче,обаче и се иска да си походи ...от друга страна.Явно и липсва на мадамата не точно момчето,което е изоставила ,а емоцията....
0
0
Името не е важно, важен е човека!
Името не е важно, важен е човека!
30.08.2013 23:37
Ако гледаш назад и искаш да върнеш миналото, никога няма да се чувстваш така както искаш. Най- лесният начин е да изчистиш тази връзка от подсъзнанието си, където е проблема. Намери място което е тихо и спокойно и където нищо няма да ти отвлече вниманието. Седни удобно, гърба да ти бъде изправен. Няколко дълбоки вдишвания и издишвания, първо с дробовете, след това с диафрагмата. След като вече си наълно отпусната визуализираш бившата си любов. Не е важно дали образът ще бъде реален или визуализацията ще бъде в друга форма. Съсредоточаваш се, гледайки с вътрешното око себе си. Ще видиш малки бели нишки които те свързват с въпросното лице. Най-голяма се намира от лявата страна, малко под сърцето, там където са ребрата. Визуализираш златна ножица от слънчева светлина и започваш да режеш върпосната нишка на малки парчета. Дупките които остават след това запълваш с лечебна светлина. Цветът и е розово- бял. Така процедираш със всички останали нишки- в областта на половите ограни, корема, сърцето и т.н. Ако забележиш, че накоя от нишките навлиза дълбоко в теб, използваш скалпел по- същият начин както направи с ножицата. След като завършиш, провери вниматлно за други нишки, пак с помощта на вътрешното си зрение. След като се убедиш, че нищо повече не те свързва с въпросното момче, го Благославяш, изпращайки безусловна любов! Цветът е розово- червеникъв. При правилно изпълнение след 21 дни няма да съществува проблема който имаш в момента. Въпрос на време, на правилна медитация, точна визуализация и афирмация за да откриеш подходящият партньор за който мечтаеш!
Желая ти успех и ще успееш :)
1
0
 мара
мара
30.08.2013 02:08
Не мога да си го обясня.... чувствата ми към него се превърнаха в лед и беше ми безразлично не го обичах,а сега ми липсва или остана прекрасен спомен.
0
0
Виктория
Виктория
29.08.2013 21:28
Време....това е,което мога да ви посъветвам време и търпение.Рано е да си дадете шанс с друг и няма да го забравите той наистина ще остави голяма болка в сърцето ви.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: