Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Ако ми отговори с не, какво ще правя?

Ако ми отговори с не, какво ще правя?

Ако ми отговори с не, какво ще правя?
Харесвам едно момиче. Едно друго момиче с което сме само приятели ми каза, че момичето което хсресвам също ме харесва. Сега момичето с което сме само приятели живее във варна, незнам дали е истина. Всяка нощ си казвам: - Утре ще и кажа какво чуствам! Но така и не го казвам. Момичето е най умното в целият клас, незнам клаво да правя. До флирт сме стигали няколко пъти, но не сме излизали никога.

Майките ни се познават както и бабите ни. Просто понякога толкова мисля ако си намери друг какво ще правя, че чак се разплаквам. Чуствителен съм ако ми отговори с - Не, какво ще правя? Нямам смелост да я питам затова ако може някой от вас да ми предложи какво да правя. много ми е гадно като мисля че може сега да е с друг. Моляви помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
07.09.2016 14:41
Ако се забавиш още малко няма да има възможност за отговори от рода на Да или Не. Крайно време е да действаш, най-малкото, за да си наясно със себе си. Независимо какъв ще е отговорът е много по-добре, отколкото да живееш в тази неизвестност - това те убива.
0
0
Tehmeena Shushanika Emanu
Потребността от яснота и сигурност само ще те тласне към създаване на връзки на много ниско ниво , при които скоро интересът и от двете страни ще се стопи .Пази се от партнъори ,които веднага откликват и се поддават на съблазняването -значи те разполагат с много време и в тяхната дуща има много пространство за запълване .Те приличат на дребните животинки , които сами попадат в капана .Любовта в действителност не ограничава свободата , а носи освобождение .Избери удоволствието от трудното преследване.Потърси предизвикателството и приключението в целите ,които съответстват на твоето желание и стремежи ,в партнъорът ,с който ще изпиташ пълнота и завършеност .Освободи се от отровното и непоносимо жило на еднообразното и сигурно съжителство с някого ,защото това е най -сигурният начин да се разболееш от невроза и да изпиташ песимизъм и отчаяние от живота ,от които ще намалее и трудоспособността ти .Посей едно семенце на вярата ,дай му простор ,и позволи на надеждата ,родена от него да се издигне над хоризонта ,над страхът да бъдеш отхвърлен,над природният егоизъм .
0
1
Стан Ой
Стан Ой
03.09.2016 17:10
Късметът обича смелите! Ако си траеш, тя никога няма да разбере за чувствата ти и най-много да си хване друг наистина. От друга страна, ако ѝ кажеш, имаш реални шансове, тя да ти каже, че също те харесва (щом е флиртувала с теб няколко пъти, едва ли е безразлична). Но дори и да ти каже, че не те харесва, не се знае как ще е в бъдеще. Може след време да си промени мнението и да иска да сте заедно. Затова просто трябва да ѝ кажеш.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: