ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Ако ми отговори с не, какво ще правя?

Ако ми отговори с не, какво ще правя?

Ако ми отговори с не, какво ще правя?
Харесвам едно момиче. Едно друго момиче с което сме само приятели ми каза, че момичето което хсресвам също ме харесва. Сега момичето с което сме само приятели живее във варна, незнам дали е истина. Всяка нощ си казвам: - Утре ще и кажа какво чуствам! Но така и не го казвам. Момичето е най умното в целият клас, незнам клаво да правя. До флирт сме стигали няколко пъти, но не сме излизали никога.

Майките ни се познават както и бабите ни. Просто понякога толкова мисля ако си намери друг какво ще правя, че чак се разплаквам. Чуствителен съм ако ми отговори с - Не, какво ще правя? Нямам смелост да я питам затова ако може някой от вас да ми предложи какво да правя. много ми е гадно като мисля че може сега да е с друг. Моляви помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена Младенова
Ако се забавиш още малко няма да има възможност за отговори от рода на Да или Не. Крайно време е да действаш, най-малкото, за да си наясно със себе си. Независимо какъв ще е отговорът е много по-добре, отколкото да живееш в тази неизвестност - това те убива.
0
0
Tehmeena Shushanika Emanu
Потребността от яснота и сигурност само ще те тласне към създаване на връзки на много ниско ниво , при които скоро интересът и от двете страни ще се стопи .Пази се от партнъори ,които веднага откликват и се поддават на съблазняването -значи те разполагат с много време и в тяхната дуща има много пространство за запълване .Те приличат на дребните животинки , които сами попадат в капана .Любовта в действителност не ограничава свободата , а носи освобождение .Избери удоволствието от трудното преследване.Потърси предизвикателството и приключението в целите ,които съответстват на твоето желание и стремежи ,в партнъорът ,с който ще изпиташ пълнота и завършеност .Освободи се от отровното и непоносимо жило на еднообразното и сигурно съжителство с някого ,защото това е най -сигурният начин да се разболееш от невроза и да изпиташ песимизъм и отчаяние от живота ,от които ще намалее и трудоспособността ти .Посей едно семенце на вярата ,дай му простор ,и позволи на надеждата ,родена от него да се издигне над хоризонта ,над страхът да бъдеш отхвърлен,над природният егоизъм .
0
1
Стан Ой
Стан Ой
03.09.2016 17:10
Късметът обича смелите! Ако си траеш, тя никога няма да разбере за чувствата ти и най-много да си хване друг наистина. От друга страна, ако ѝ кажеш, имаш реални шансове, тя да ти каже, че също те харесва (щом е флиртувала с теб няколко пъти, едва ли е безразлична). Но дори и да ти каже, че не те харесва, не се знае как ще е в бъдеще. Може след време да си промени мнението и да иска да сте заедно. Затова просто трябва да ѝ кажеш.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: