Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Съдбата пак реши да ме пробва

Съдбата пак реши да ме пробва

Съдбата пак реши да ме пробва
След като споделих историята си, дълго време нямах възможност да влизам тук…. Но явно съм машина за създаване на истории. Не съм си и мислила, че живота ми ще е толкова динамичен. След като работата ми вървеше много добре и имах хора на които да разчитам, реших да се пробвам в една организация, която се опитва да помага на хора претърпели социален срив да се върнат в обществото. Това включва и хора излезли от затвора.

мой колега ме попита дали искам да работя с него по един случай с туко що освободен затворник, бивш спортист, който го е закъсал с наркотици и други провинения, но е много „костелив орех”. Има голямо самочувствие и отказва да повярва че е стигнал дъното. Няма подкрепа от никой.

Изненадата беше пълна, когато на срещата се появи бившия ми мъж…. Не знаех какво се е случило с него през годините, не поддържахме никаква връзка. Той веднага подхвърли злобна забележка колко съм напълняла и че явно съм паднала много ниско за да работя за такава организация. Подминах всичко с усмивка, явно беше останал същия гадняр, каквито бяхме и двамата в училище.

Споделих случката с мъжа ми и той предложи все пак да отида на доктор, защото наистина дигнах доста килца последните месеци. Учудването беше огромно, когато се установи, че съм бременна в 6 месец, без гадене и повръщане, само с стомашни спазми, а това ми бе втора бременност и би трябвало да разпозная симптомите. Детето се роди месец по-късно, слава на бога здраво момченце.

Е както се досещате, не ми оставаше много време за сърфиране с тийнейджърка, пубертет и бебе, но всичко беше в рамките на нормалното, докато един ден мъжа ми не се прибра и не ми каза, че са ги събрали и са им казала, че компанията се им се изтегля от българския пазар до няколко месеца. Е паниката беше голяма, но с помощта на приятели го преминахме и нито за минута не си помислихме, че няма да се справим с грижите за децата.

И така искам да посъветвам всички родители, не се паникьосвайте от евентуален бъдещ член на семейството. Винаги ще се намери помощ, за да може мъничкото същество да бъде отгледано с много любов.
Е сега чакам да видя какво ще ми предостави съдбата като следваща изненада, но със сигурност ще се справим и с това! за тези който не са минали през споделената ми история преди месеци:http://lichno. ezine. bg/s-12221
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Боб
Боб
26.10.2016 19:30
Това текст на сапунка ли трябва да е? И то на ужасна такава.
3
0
Пламена M.
Пламена M.
25.10.2016 17:02
Прекрасно! Честито детенце! Вие сте живото доказателство, че на хубавите хора все пак се случват хубави неща :)
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: