Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Пак съм влюбена в него, а той ме мисли за боклук

Пак съм влюбена в него, а той ме мисли за боклук

Пак съм влюбена в него, а той ме мисли за боклук
Здравейте отново, момиче съм на 26 години искам да ви споделя за най-голямата ми любов в живота ми израснахме малки от деца още от детската градина беше първото момче по което се загледах и което обичах много исках да ми е първия но момчетата се развиват по-бавно така и не се случи случи се, след като бяхме вече на 17 18 години започнахме да правим секс - той не знаеше че аз имам чувства към него не можах да му кажа защото бях малка и ме беше срам след това.

Той замина на Варна да работи там хвана си приятелка Обаче пак изневеряваше с мен като се скарат аз тогава имах приятел с който бях шест години той ме биеше много и да го тоя да го зарежа и да бъда с този Минаха години и мина време той ме потърси и се свърза с мен във Фейсбук тогава аз бях във връзка мъжът до мен ми открадна 300 лв от чантата преби ме и ми счупи пръста и ме замени за една циганка.

Аз глупачката бях много влюбена в него и в един момент виждам детската си любов да работи в супермаркета в нашия град и отначало го отбягвах защото все още имам чувства към стария си приятел обаче след това се видяхме и пак правихме секс.

Тя остана да спи в нас и аз започнах да мисля за него и не исках да се къпя след него и пак се влюбих в него и реших този път да му споделя чувствата си той имаше много лошо мнение за мен може би от мъжете с които съм била които ме плюеха като скъсаме опознаваме видя че не е така обаче той е влюбен в друга която е украинка и иска да ходи при нея обаче аз обичам него

Направих всичко възможно да сме заедно, обяснявах му се в любов в момента той не работи има финансови затруднения аз му давам пари закачвам го любовни бележки на чистачките Той е скорпион Аз съм риби набори сме Както казах и не ми излиза от главата той не е като другите момчета.

Много е добър много е свестен и много ще ме е яд ако аз не съм момичето до него защото досега съм попадала само на боклуци.

Моля ви дайте ми съвет.

Кажете ми какво да направя някак си да ми даде шанс да бъдем заедно защото аз съм Единственият човек който го обича и съм му казала че винаги ще бъда до него даже и да е с друга и винаги бих му помогнала не само финансово Наистина страшно много държа на него
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
09.05.2018 14:58
Просто се спри. Твои приятели не са ли ти казвали как изглежда отстрани тази ситуация? Не знам на какво се дължи ниската ти самооценка, но хубаво да поработиш върху нея. Това, което аз забелязвам, е, че си склонна да идеализираш мъжете и след това падаш от високо. Преди да се обвързваш сериозно и да определяш кой е свестен и кой не е, си дай малко време да ги опознаеш, да провериш дали чувствата са взаимни. А ако не са, това не е краят на света. Създай си някакви критерии за човека до себе си и се опитай да ги покриваш. Иначе отново ще си в старите ситуации. А относно това момче, наистина няма смисъл да влагаш във взаимоотношения, от които нищо няма да излезе. Той не е показвал интерес към теб и преди, и сега. Само си разнообразява ежедневието с теб. Хубаво е, че си готова да подкрепяш човека до себе си, но най-добре е той да е правилният човек.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
05.04.2018 16:31
А ти си мислиш, че мнението му не е правилно, ли?
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: