Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Родителите на приятеля ми - дали не ме искат?

Родителите на приятеля ми - дали не ме искат?

Родителите на приятеля ми - дали не ме искат?
Здравейте. . . . Искам да Ви споделя и да Ви помоля за вашето мнение. . . С приятеля ми сме заедно вече от 1 година, а се познаваме от 2 години. . . Нещата между нас вървяха бавно преди да се съберем. . . Всичко беше повече от супер. . . цялата му любов, внимание, нежност беше в/у мен. . . а сега аз не се чувствам така. . . сякаш нещо се е променило от тогава. . . Сякаш любовта му не е толкова силна, колкото преди. . . или си го въобразявам?

Или цялата нежност, любов и внимание е до време тоест докато получиш момичето? Как мислите ?
Сега сме заедно от 1 година моите родители и роднини, приятели всички го познават. Прекарваме време с моите родители, те го викат понякога и т. н. . . Обаче скоро осъзнавам, че с неговите родители не сме прекарвали време заедно. . . Тоест познаваме се те ме знаят, аз ги знам, но като дойде време нали да прекараме време заедно той не иска. . . . И отговора му е, че не може да губи времето ни за забавления с родителите си. . . и такива подобни. . .
Според вас има проблем в мене ли ?
Дали не иска да съм близка с родителите му ?
Дали родителите му не ме искат ?
Тези ввъпроси не ми дават мира. . .
С него не може да се говори по тези теми, защото казва, че си го въобразявам и родителите му много си ме харесват и такива подобни. . .
Дайте мнение моля Ви! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
10.01.2017 12:14
Може просто да не смята, че ще ти е толкова забавно с неговите родители. Винаги едното семейство е по-яко и двойката предпочита да прекарва време при него. Относно чувствата - доста рано е престанал да се държи добре, това не е хубаво, пое за това ще е добре да поговорите, защото инак може и да се разделите.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: