Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Ако аз му бях казала, дали всичко щеше да е различно?

Ако аз му бях казала, дали всичко щеше да е различно?

Ако аз му бях казала, дали всичко щеше да е различно?
Здравейте! Аз съм момиче на 12 години и харесвам момче от 8-ми клас. Първо си направих фалшив профил за да знам какво харесва предварително преди да се запознаем от истинския ми профил. . . . знам тъпо е. Вече му писах от истинския и така говорихме си много, но проблемът ми беше че на истинско навън нито ме поздравяваше нито ме забелязваше по някакъв начин.

След време казах на приятелка че харесвм това момче ще го наричаме ( А. ) Но с тази " приятелка " след време се скарахме и тя взе че се е изпуснала и е казала на няколко момичета от моя клас които го познаваха и даже едната до скоро беше гадже с А. Едната от тях му е казал че го харесвам и е разкрасила малко историята.

Малко по малко той вече започна да ме мрази. Но аз когато го видя навън сърчицето ми сякаш спира . Не знам това ме кара да се замисля, че ако аз му бях казала преди тези измислени истории дали всичко щеше да е различно.

Знам че съм едва само на 12, но какво да се прави. Просто се случи. Искам вашата поткрепа и вашите отговори дали всичко щеше да е различно ако аз лично му бях казала. ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ИЛИ ПУНКТУАЦИОННИ ГРЕШКИ.

Ако нещо има което искате да споделите по историята ми коментирайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
11.05.2017 17:08
Че има грешки, има. Та - проблемът на по-малките като вас е, че незнайно защо си мислите, че хората започват да ви мразят, ей така , от нищото. Той не те мрази, но си твърде малка за него. Срам го е да общува на живо с теб. Дори да му беше казала, ситуацията щеше да е същата. Това е.
8
0
Lidiq Stamenova
Lidiq Stamenova
10.07.2017 23:15
Taka e i az sam na tozi princip
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: