Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Толкова много мразя вуйчо си, че искам да умре

Толкова много мразя вуйчо си, че искам да умре

Толкова много мразя вуйчо си, че искам да умре
Аз съм едно 24 г. момиче, което ненавижда от дън земя вуйчо си, толкова го мразя, че искам да умре. Знам, че някои хора ще ме упрекнат за това -близките ми и приятелят ми твърдят, че прекалявам, но аз имам своите доводи за това. Той е пияница без постоянна работа, който непрекъснато безпокои всички. Година преди да се родя приятелката му се разделя с него къде заради родителска намеса, къде заради това, че и посяга маха бебето, което носи и създава с друг човек семейство -никоя уважаваща себе си жена не би останала с мъж, който я бие.

Оттогава бавно и сигурно деградира. Тормозеше и милата ми прабаба лека и пръст, а тя беше болна и възрастна. Всичко това е ставало, когато баба и дядо не са били вкъщи -сега разбирам защо все ми повтаряше „искам си на село ”. След смъртта и баба и дядо отидоха да живеят там и гледаха крава и кози а него го оставиха в апартамента с надеждата, че ще влезе в правия път -той вместо това съсипа жилището даже по едно време наглостта му стигна дотам, че да смени патрона, за да не могат да имат достъп до жилището си представяте ли си ?

Също така, когато им гостувах е идвал неведнъж пиян по нощите да им прави зулуми. Държеше им сметка какво ще правят с животните, а той с нищо не е допринесъл за отглеждането им. Посягал им е дори на дядо лека му пръст е чупил ръката. Преди 3 г. баба го вкара в лудница след като той я завари в апартамента и я нападна. Сега е добре до момента, в който спре да си пие хапчетата и не посегне пак към пиенето. У нас също е идвал да прави пиян зулуми.

Преди 2 седмици дойде пред блока мъртвопиян с баща ми за малко не се сбиха и той вдигна кръвно заради него. Миналата година си позволяваше да ми държи сметка и да ме заплашва понеже ме видял да се разхождам с приятеля ми -ами нормално пълнолетна съм от няколко години вече. Баща ми го изгони тогава.

Миналата седмица исках да отида да видя баба с приятеля, но уви той и в момента още е там. Отидохме другаде на квартира, защото не мога да стоя и секунда под един покрив с това псе. 1. щях да си разваля настроението и 2 ро можеше да потроши колата на приятеля ми и да му налети на бой. Сигурна съм, че ако изчезне от лицето на Земята светът ще стане по -добър !

Едва ли помияр като него ще липсва на някого ? Знам, че изричам много тежки думи, но кажете ми заслужава ли отрепка като него посягаща на бъдещата майка на нероденото си дете, болната си баба и родителите си да живее ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.04.2018 14:55
Авторката : Преди 2 месеца е буйствал в блока в който живее и сега е прибран за втори път в лудницата . Всичко ще е ок докато не спре да си пие хапчетата .
0
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
19.08.2017 16:05
Чувствата ти са напълно разбираеми, но очевидно вуйчо ти е човек с разбита психика и зависимости, които едва ли някога ще преодолее. Ясно е, че поведението му няма как да остане незабелязано, но все пак, ако започнеш прекалено много да се вторачваш във всяка негова простотия, сама ще отровиш душата. Затова опитай се по-малко да мислиш за всички злини, които е причинил на семейството ти.
5
0
Пламена M.
Пламена M.
08.08.2017 17:19
Имаш право донякъде. За съжаление в страната ни няма точно определени закони, с които да се справим с подобни изроди. Все пак е добре да потърсите помощ от полицията. Лично аз бих оставила баща ти да го надере хубаво един път, за да не смее да досажда, но не знам дали няма да направи нещо още по-лошо тогава...
5
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: