Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Мисля за бившия си, докато прегръщам настоящия си приятел

Мисля за бившия си, докато прегръщам настоящия си приятел

Мисля за бившия си, докато прегръщам настоящия си приятел
Аз съм момиче на 20 г. Приятелят ми е на 19 г. , с него сме заедно от 10 месеца. Проблемът ми се появи, когато се появи отново моят бивш приятел. Той е спортист от африканска страна, който до миналото лято живееше в моя град, но се премести за една година в друг клуб. Аз не бях готова да поддържам връзка от разстояние и се разделихме. Въпреки, че почнах да излизам със сегашния си приятел, аз продължавах да го следя в социалните мрежи и естествено разбрах, когато той се върна в България.

В другия град той започна връзка с друго момиче и в момента продължават да я поддържат. Това провокира ревността ми и не мога да спра дамисля за него. Осъзнавам грешката си, осъзнавам че допуснах с лека ръка да зачеркна връзка, за която съм положила немалко усилия и за която се борих. Осъзнавам и че чувствата ми към него са много силни, щом в обятията на приятеля си мисля за него.

Притеснява ме обаче ако стане нещо и се съберем, какво ще правя ако отново се премести. Щом пръвия път не можах да го задържа, ще го задържа ли втори път в моя град. Той е още в началото на кариерата си и със сигурност ще иска да се развива в някой по-силен клуб. Дайте ми някакъв съвет, защото сърцето ми ще се пръсне, а той е толкова близо до мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.04.2019 08:59
Хахах от африканска страна, търсиш чурката, а? Курва
0
0
Потребител#192998
Всичко стана толкова бързо. Просто го потърсих във фейсбук, говорихме известно време приятелски. Той ми сподели, че връзката му не върви. Излязохме веднъж заедно, но така и не успях да му разкрия какво изпитвам аз в момента. В следващите ни разговори събрах смелост. Признах му, че съм готова да го следвам навсякъде и съжалявам за грешката си. Той това и чакаше да чуе. Пред очите ми отряза приятелката си, какво повече от това мога да искам като доказателство от него. Повече от 35 часа изкарахме заедно и се прибирам чак тази сутрин. Да, очаквах най-лошото, но ако не бях събрала смелост сега нямаше да съм с любимия си човек.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
19.09.2017 09:02
Страхотно, дано нещата потръгнат и наистина си се поучила от грешката си :)
0
0
Пламена M.
Пламена M.
06.09.2017 11:49
Лично аз смятам, че няма да те приеме. А и сега нали си има приятелка. Направи каквото е нужно, но очаквай най-лошото.
0
0
Потребител#192998
Разделих се с приятеля си. Казах му, че не изпитвам чувствата, които по-рано съм изпитвала към него и е редно да не го лъжа и да се разделим. Той прие лошо раздялата. Четири дни ме търсеше и се опитваше да се съберем на всяка цена. Искаше да разбере кой е другият, да се докаже, че е по-добър, но в крайна сметка се отчая и вече два дни не ме търсил. Как обаче да си върна моя любим? Не смятам, че ако просто се появи бившата му (т.е. аз) ще ме приеме с отворени обятия. Със сигурност се чувства наранен, че го изоставих. Дайте някакви идеи как да си го върна. Твърдо решена съм, защото правя разлика любов и увлечение. Готова съм дори и да пожертвам много, стига да съм с него.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
28.08.2017 17:50
Това е просто увлечение. Според мен трябва да останеш с настоящия си приятел.
0
0
Потребител#192998
Аз съм на средата на следването си и няма как да прекъсна, за да го последвам някъде. А и професията ми ще бъде такава, което е в пълно противоречие с неговата. Със сигурност има стотици момичета, които моя проблем, но успяват да бъдат с любимия си. Аз не успях и съжалявам много. Имате ли някаква представа как успяват другите?
0
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
19.08.2017 15:47
Според мен, ако го обичаш толкова силно, колкото твърдиш, ще си готова да го последваш на всяко място, където се премести или поне да водите връзка от разстояние. Ако не си, значи чувствата ти не са истински.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: