Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Имам си приятел, а мисля за друг

Имам си приятел, а мисля за друг

Имам си приятел, а мисля за друг
Здравейте, на 17 години съм и ходя с момче, 2 години по-малко от мен. Много е мил, определено е джентълмен, но усещам, че нещо ми липсва. Буквално освен закачки (от сорта на гъделичкане, ръчка е и т. н. ) почти нищо друго не се случва, когато сме заедно. Приятно ми е да съм с него, но някак си чувството да седнеш и да говориш на всякакви теми с един човек ми липсва.

С бившия ми ходихме 8 месеца, може да сме се карали, да сме си били сърдит, но винаги сме говорила за абсолютно всичко. Другия ми проблем е, че бях на море с нашите и се запознах с момче, малко по-голямо от мен. Той е висок, тренира няколко вида бойни изкуства и е във форма (не ми е заради това, че тренира конкретно, просто се поддържа, докато момчето с което съм в момента не го прави, има коремче и буквално се тъпче с глупости), държи се зряло и има много готин характер.

Реално нищо не е станало между нас, не съм изневерила, но се чувствам виновна, сякаш съм го направила, защото постоянно мисля за него. Пиша тук, защото не знам с кой мога да споделя. Моля ви, без хейт, защото дори не знам как да обясня ситуацията и да си подред мислите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Сънито
Сънито
26.09.2020 16:08
Щом вече мислиш за друг, разделяй се. Живея много години с мъж, с който не мога нищо да споделям, защото после все съм виновна. Цял живот ще търсиш някой друг .
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: