Любовен триъгълник ли беше?

Любовен триъгълник ли беше?
Искам да бъда по кратка, а не знам как да опиша проблема. ☺️ На крадко започнах нова работа, и една вечер колегите решиха да пийнем след работа. Бях се напила и шефа ми предложи да ме изпрати до нас и понеже съм на квартира спахме заедно. Така започнахме връзка. Аз у тях, той в нас.

После ме удиви поведението на една колежка. Тя, започна да говори в работата пред мен сякаш са гаджета. Аз се ядосах и го попитах за неиното поведение и, дали имат нещо между тях. Той каза не, ядоса се че му държа сметка и че са били добри приятели.

Веднъж когато ни видя в офиса заедно ядяхме, тя се разрева, каза че е болна и не идваше на работа. В последствие, това взе да ме гложди. Взех да ги наблюдавам и си изглеждат прекалено близки.

Аз се преместих в друг офис и прекратих с него. Искам да ми дадете съвет, дали постъпих правилно, като си тръгнах. ☺️ Имало ли е нещо между тях. Нейната реакция на плач
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Andi
Andi
15.01.2018 17:46
"и понеже съм на квартира спахме заедно" - то току що каза, че си доста леко момиче, нали разбираш това?
2
1
Потребител#192998
Доста вероятно е да имат връзка, а ти си по-скоро резерва и затрудняваш любовния им живот. Както отбеляза вече maria, добре е че си се преместила.
3
0
Maria Kostoff
Maria Kostoff
28.10.2017 23:08
Като съдя по нейното държание най-вероятно са имали някакви отношения, може да е било преди ти да се появиш и тя да търси някаква близост с шефа ти... Хубаво, че си се махнала от там
5
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: