Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Мъжът ми си има любовница

Мъжът ми си има любовница

Мъжът ми си има любовница
Здравейте. Обръщам се към вас с молба за съвет, защото съм изправена на кръстопът. Трудно ми е да взема някакво решение, а проблемът ме тормози страшно много.

Омъжена съм от 20 години и мислех, че имам щастлив брак до момента, в който разбрах, че съпругът ми си има любовница.

Това ме разстрои много. Не смея да говоря с него по въпроса, защото си мисля, че ще се опита да ме излъже и ще ме заболи още повече.

Той не се държи лошо с мен, но фактът, че съм пренебрегната ме задушава. Мисля си, дали да го напусна без много драми и излишни обяснения или да продължавам да търпя това унижение на моята личност.

Дори случайно ги видях в кафене заедно.Боже как я гледаше, как разговаряше с нея.

Аз наблюдавах от страни и не можех нищо да направя. Може би, някои ще се попитат защо не направих скандал като ги видях.

Просто съм такъв тип, че предпочитам да си замълча и да изживея всичко сама. Не обичам скандалните неща.

Какво да направя ? Сърцето ми се разкъсва, а не ми се иска да си разваля семейството. Може би нещата ще отминат, ако доживея този момент.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Veritas
Veritas
06.11.2010 11:30
Мисля, че е напълно нормално след двадесет години брак мъжат Ви да си има приятелка. И мис Свят да бяхте, пак щеше да е така. Изолацията от общуване с други хора по време на един дългодогишен брак е ужасна и това не може да го издържи нито един човек - нито мъж, нито жена. Бракът е институция, която трябва да уреди грижите и разходите и на двамата родители по отглеждане на поколение, както и онаследяването на имоти, а не митовете за вечната любов и секс помежду им.
8
4

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: