ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Той забрави рождения ми ден

Той забрави рождения ми ден

Той забрави рождения ми ден
Повечето от вас ще кажат, че този факт е маловажен, но за мен е значим. Просто смятам, че този факт вече говори за определено безразличие към мен, а сме женени от скоро.

Съпругът ми забрави да ме поздрави на рождения ми ден. Оправда се, че имал много работа в офиса. Значи аз вече не съм толкова важна за него, работата му е на първо място. Какво ли ще бъде след повече години ?

Много съм огорчена и разтроена. Просто ми се извини и нищо повече. Поне да беше купил букет цветя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Деница
Деница
08.11.2013 22:57
Или поне като е забравил да беше направил нещо мило по-късно,за да изкупи вината си.
Моят приятел също забрави.Като си спомни му казах,че няма проблем.За рождения ми ден се бях подготвила много старателно-рокля,бельо и всичко.Всичко планирано А-Я.А нашият взе че забрави.
Аз не се отказвам и какво направих.При следващата ни среща си сложих същото това бельо и като дойде време да си лягаме вечерта той естествено ми каза,че изглеждам УАУ!Усмихнах му се и му казах:"Благодаря ти.Жартиерите са мои,но сутиена и дантелените бикини са подарък от любовника ми!Той не забрави рождения ми ден".След това се обърнах на другата страна,а той човека започна да се извинява.8 месеца по-късно продължавам да му го натяквам при всяка удобна възможност,разбира се с нотка на ирония.А той ни лук ял,ни лук мирисал си признава грешката.Да видим догодина дали ще забрави.Ще кажете,че съм злобна,че ще ме зареже,ама той знаеше много добре,че аз си харесвам рождения ден и за мен е важно.
Не знам дали при теб ще проработи де.С моя възлюбен постоянно си правим майтапи,но ако твоят не си пада по тези неща или пък е ревнив не ти го препоръчвам.
2
0
к
к
04.10.2013 01:27
Има една година да се сети.
0
0
Инчето
Инчето
04.10.2013 00:12
Много позната история...август месец навърших 25 уаууу голяма радост голямо нещо беше...пожелания се редяха,но момчето с което тогава излизах не се обаждаше беше казал,че може да не успее да се прибере в София за празника ми,но аз се надявах че поне ще ми се обади,чаках си аз и изведнъж не можах да си надвия на ината и се обадих аз...даваше свободно,на другия ден не само че не ми се извини и не ми честити дори и на патерица,но и ме излъга че му е бил изключен телефона..няма смисъл да обяснявам как се почувствах и колко грозно се получи,но вече съм го загърбила от живота си и осъзнах,че не е редно да се подминават такива на пръв поглед за някой "незначителни неща" според мен с право си огорчена...това е толкова с извинение дебилска постъпка и то към теб..собствената му жена!
1
0
an-mary
an-mary
04.10.2013 00:00
каквото и да кажа няма да те утеши, но мога да ти кажа, че има и по-зле от твоя. с моя съпруг сме заедно от вече 7г и да не ти казвам колко пъти е забравял рожденият ми ден, а да не говорим за годишнината от сватбата....та така , че мила...нищо ново под слънцето.
0
0
анонимен
анонимен
23.08.2011 23:19
Направо не знам какъв неандерталец е мъжът ти, или от толкоз работохолизъм съвсем му се е изпарил мозъкът. Ако имаше друга щеше да прикрива следите си с мили жестове, така че не търси там отговор. Наистина не знам как се оправя такава дупка в отношенията. Да не ти е обиден за нещо и да ти прави напук като малко дете ? Иначе те приема като даденост и предмет от интериора за да се държи така.
0
0
moni
moni
16.08.2011 11:43
Това за мен е истинско пренапрежение, ама наистина голямо. Лошото е, че си омъжена за него, защото ако не беше, наистина щях да те посъветвам да го зарежеш без да ти мигне окото, защото както каза ти самата, даже и едно цвете не ти е взел, да не говорим пак за подарък. Това значи, че изобщо не се чувства виновен.

0
0

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: