Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да се преборя със самотата си

Как да се преборя със самотата си

Как да се преборя със самотата си
Мили хора. Искам да споделя с вас нещо, което много ме тормози. Затворих се в себе си, не искам да контактувам с никой. Чувствам се много самотна и изоставена от всички.

Майка ми и баща ми са разведени. След развода им очаквах добро отношение от баща ми, но не се получи.За него аз вече не съществувах. Дори и няколко години след случката, той не ме търси дори и за празниците.

Аз го очаквах, но той не идваше. Майка ми започна да живее с друг мъж. Не издържа на самотата. А аз, аз какво да правя ?
Малко съм закръглена и трудно започвам приятелства.

Имам чувството, че всеки ме гледа с презрение. Намалих успеха си в училище, но хич не ме е грижа.

Не мога на никой да разкажа какво чувствам и какво тая в душата си. До кога ли ще продължи това ? А как искам да имам много приятели, да се забавлявам и да живея младостта си.

Какво да направя ? Дайте ми съвет, моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Кара
Кара
08.04.2015 22:53
Отношението на бащата е много важно за самочувствието на децата. За съжаление, мъжете рядко го осъзнават. Те обикновено си мислят, че децата нямат нужда от тях. Това е липса на осъзнатост. Важно е да разбереш, че баща ти не го прави за да те нарани, или защото ти не заслужаваш. Просто той е твърде зает със собствените си проблеми и представа си няма за твоите.Много деца са били в твоето положение. Смята се , че душата сма избира родителите си и проблемите, които ще има в живота.Вземи се в ръце. Започни да четеш книги, погледни на баща си като на малко дете, недозряло за проблемите си, не приемай нищо лично и се заеми с физически упражнения. Развивай ума си и тялото си. С времето всичко ще се нареди. Ще видиш. Отговорността е изцяло твоя.
0
0
ИВ
ИВ
02.12.2013 22:51
Потърси помощта на училищния психолог.Хубаво е да поговориш със специалист,със сигурност ще се почувстваш по-добре.
0
0
petar
petar
08.01.2013 00:45
просто бъди сред много хора , ти сама ще разбереш какво да правиш
0
0
-0-0-
-0-0-
16.10.2010 21:33
Живей. Не можеш да се представиш след време колко ще съжаляваш, че така си си пропиляла младостта. Оценките в училище са много важни за твоето бъдеще. А това, че си малко закръглена, както се изрази, не трябва да те спира да завързваш приятелства. Бъди малко по - уверена в себе си. Облечи някоя готина рокля, направи си прическа и излез с приятели. Не вярвам да си останала без такива, а ако си мислиш че е така, то е само защото ти не допускаш лесно хора до себе си, права ли съм ?
1
0
???
???
14.10.2010 03:43
На колко години си моето момиче ?
0
0
priqtel
priqtel
03.10.2010 01:50
Спокойно. И аз бях така, но рано или късно ще намериш някой приятел.
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: