ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Тегли заем за да купи кола на любовницата си

Тегли заем за да купи кола на любовницата си

Тегли заем за да купи кола на любовницата си
Здравейте. Вече не издържам на създалото се положение в къщи. Искам поне с вас да споделя огорчението си, въпреки че едва ли някой може да се постави на мое място.

На 50 години съм и съм омъжена от 28 години. Със съпруга ми явно вече не сме си интересни и привлекателни с нищо. Мъча се да проявявам търпение и разбиране, но всичко мина границите.

Той има любовница на 30 години. Все ми обещава, че уж приключва връзката, но всеки път не го прави. Започна да внася по-малко пари в семейния бюджет. И какво разбирам. Теглил заем за да и купи кола. Какво нахалство, каква наглост.

Не намирам кураж да го напусна. И може би за това търпя всичко. Не знам до кога ще бъде такова положението, нито съм на ясно със себе си трябва ли да предприема нещо.

Коментари (27)

Изпрати
НФ
НФ
11.11.2013 13:31
Ами като гледам ще ти се наложи да намериш кураж.
1
0
Krasimira Ivanova Tconeva
Надявам се,че всеки един коментар тук Ви е бил от полза.Моето мнение също е да го напуснете.Той няма да остави другата,бъдете сигурна,на неговата възраст мъжете добиват комплекси от рода на оплешивяване,побелели коси,отпуснато тяло,шкембе и най-вече доколко са потентни,което ги кара да търсят доказателство за това при друга.И понеже трябва да я задържи до себе си започва да изпълнява пршщевките и.Със сигурност след колата ще има и други екстри и в момента в който той няма да може да и купи това което е поискала ще бъде зарязан.А Вие драга вместо да живеете нормално и да се наслаждавате на живота ще блъскате за да му изплащате заемите.Сега не сте на ясно как да постъпите,а тогава ще бъдете ли на ясно защо живеете.Вземете се в ръце докато е време.УСПЕХ!
4
1
Момичето
Момичето
30.10.2013 00:02
Най-доброто решение,което мога да дам от позицията на 20 годишен човек е просто да го оставите. Щом при първия ви общ разговор не е направил нищо по въпроса ,дори от срам, да остави другата жена, няма какво да се промени във семейния Ви живот. И все повече ще се чувствате огорчена. Както прочетох от по-долния коментар, наистина е възможно съпругът Ви да Ви въвлече в изплащането на заема. Децата Ви наясно ли са с положението, в което се намирате? Съвета,който мога да Ви дам е да се разведете. Няма смисъл да си огорчавате живота и да се обременявате с още лоши ситуации,които не са полезни за здравето Ви и в частност с нервната Ви система. Започнете наново живота си с положителни емоции и не се връщайте назад. Всичко е временно! Поздрави и успех! :)
1
0
-„-.-
-„-.-
20.10.2013 22:29
Имах една позната,която след 30 години брак се разведе точно заради кредити.Госпожо,най-добре спестете си главоболията и не се занимавайте.Оставете това,че ви изневерява,но гледайте да не стане така,че да се наложи вие да му плащате мизериите.Кой го знае къде може да духне или недай си боже-да му се случи нещо.После по закон най-близките (в случая вие или децата ви ако имате такива) трябва да изплатят кредитите.Поне доколкото съм запозната.Във всеки случай,за съжаление,този човек не заслужава да има съпруга като вас,която да прощава всичко и продължава да се грижи за всичко.
2
3
лени
лени
20.10.2013 21:05
наи добре е да си намери6 приятел и да се ъспокои6
0
1
диди
диди
01.02.2014 18:36
Намери си приятел, но не го оставяй! Прави така, както прави той! Нека гледа, нека се учи!
3
0
към Гинета
към Гинета
15.10.2013 15:50
Скъпа Гинета,пожелавам ти да попаднеш в същата ситуация като тази жена...нищо друго....
1
2
б
б
12.10.2013 01:10
напускай го,този човек за твое съжаление не е за теб!
2
1
нина
нина
11.10.2013 08:51
намери си и ти любовник
1
1
нямам думи
нямам думи
11.10.2013 02:54
Искаш ли да напишеш защо не го напускаш,ако не искаш аз ще ти кажа,за жена на твоите години живяла през татово време и търпяща подобно безумие обяснението е едно "какво ще кажат хората,тази тръгнала на тези години да се развежда" ...какво блееш,живота си тече,колелото назад неможеш да върнеш,вдигай си чукалата и си живей спокоен живот.Какво правиш там,переш му кирливите дрехи?Готвиш му да не умре гладен? Готви,пери...разбий си здравето ,а после вместо да си полезна на деца и внуци ще се лекуваш,защото всички болести идват от разбита психика.Махай се от там,живей за себе си и децата си,и намери някой който да те цени.
1
0
Мариана
Мариана
11.10.2013 02:29
Имайте достойнство.Какво значи нчмам сили да го напусна?Ами живейте си така и не се жалвайте,или го изритайте и му кажете,като приключи да Ви потърси.Никога не бих се оставила така.
0
0

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: