Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Не искам вече да си лягам до него, но как да го напусна?

Не искам вече да си лягам до него, но как да го напусна?

Не искам вече да си лягам до него, но как да го напусна?
Имам дилема, да бъда нещастна цял живот и да предпазя човека който ме обича или да последвам сърцето си и да бъда намразена от всички.

От 3 години съм заедно с приятелят ми, той ме обича, дава всичко за мен, живеем заедно, но от 5- 6 месеца просто не изпитвам нищо към него, усещам го не искам да си лягам с него, просто остана уважение може би не знам и аз вече, а се чувствам виновна защото той много ме обича и го доказва всеки ден. Не бих го наранила и не искам за това няма да го напусна и да го нараня.

От друга страна мисля за бившият ми приятел с които бяхме 4 години заедно но се разделихме поради липса на доверие, а сега мисля само за него и какво би било да сме заедно отново, мислела съм си много пъти да му звънна просто да го чуя, но защо да наранявам и него и себе си. Може би си има приятелка с която е щастлив, но просто знам че още го обичам.

Обмисляла съм да напусна сегашният си приятел, но ако го направя всички, техните, наще, общите ни приятели, сестра му и всички който познавам ще ме намразят. И може би няма да се върна при бившият ми но просто искам да съм сама и да осмисля всичко. Не знам какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
10.08.2016 15:34
Време е да следваш личното си щастие. Околните нямат никакво значение, тяхната любов или омраза към теб - всичко ще мине. Важното е ти да събереш мислите си. Друг е въпросът, че когато една жена получи всичко от един мъж като теб, ѝ става скучно и започва да се сеща за бившите глупаци...просто сме си такива...остани за малко сама, пък каквото е писано - ще стане.
5
0
лиЛИ
лиЛИ
08.08.2016 18:29
Дори и да напуснеш приятеля си, не се опитвай веднага да започнеш нова връзка. Прекарай известно време сама и си събери мислите.
5
0
Деница
Деница
08.08.2016 12:12
Избери си дестинация и отиди на малка почивка. Далеч от всичко познато, място на което спокойно можеш да размислиш над това което трябва. Предполагам че така ще направиш правилния избор.
5
1
Мая
Мая
07.08.2016 00:17
Ако бях на твоето място, щях да се прибира при родителитеси за няколко дни да си събера мислите, да остана сама със себе си и да взема правилното решение.
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: