Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Съпругът ми май се влюбва в приятелката ми

Съпругът ми май се влюбва в приятелката ми

Съпругът ми май се влюбва в приятелката ми
Със съпруга ми сме женени от 15 години. Водим нормален семеен живот. Имаме и две дечица. Но напоследък не ми дава мира една натрапчива мисъл.

Имам чувството, че съпругът ми започва да се влюбва в моята приятелка. А и нея я подозирам в същото. Тя не е семейна. Всеки път когато я поканя у нас на гости тя идва много нагласена, а по-рано не беше така.

Той също се засуетява преди нейното идване.На масата става много словохотлив, а по принцип не говори много.Шегува се, разказва вицове.

Не смея да поставя въпроса на никой от двамата. Ясно е, че ще отрекат. А моите съмнения започват да се задълбочават.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (55)

Изпрати
Клара
Клара
11.04.2016 22:14
Беше много отдавна. Четох една статия . Ставаше въпрос защо мъжете се влюбват в секретарките си , в приятелките на съпругата , в съседките ,в колежките и т.н. И се питаме защо точно в нея , защо тя точно в него . Толкова мъже и жени , свят голям. Статията завършваше така ,,А как да се влюбиш в човек ,който никога не си виждал .,,
0
0
Блага
Блага
26.04.2015 21:19
100 процента има нещо мила. От мен съвет направи капан. Хвани ги в крачка.
3
0
Теди
Теди
16.02.2015 11:27
Оооо 100% нещата не са от сега и вероятността да са имали и нещо зад гърба ти е огромна.Сядаш и му казваш "Не ми харесва как се променяш около и за нея" Нека малко се стресне.Той ще отрече, разбира се, но това не означава, че ти не трябва да си пазиш достойнството! Давай смело или истината ще те съсипе, но ще ти отвори очите или ще стойш в заблуда и съмнения, което не е по-добрия вариант! Не се колебай, веднага се оправи и с двамата, пък да видим дали те самите няма да се оплетат в някоя лъжа
1
0
Мими
Мими
10.01.2015 16:51
По тази тема имам отговор и той е,че запъртък не се разваля.Ако между вас със съпруга ви всичко е наред,това че е пофлиртувал с някоя жена,едва ли ще ви повлияе.В обратния случай,обаче,си го пазете,даже може да го вържете за по-сигурно.
0
0
еми
еми
29.12.2014 11:22
Факт който е въпрос на малко наблюдение и време за да го разберете и вие. Сигурно е че има нещо но не от сега.Може би е късно даже да не я допускате в дома си .Предстоят ви трудни решения
0
1
madlenf
madlenf
16.07.2014 18:42
това въобще не е флирт. отишли са твърде далече. не я кани повече в къщи и не се прави на шматка. ясно обясни на своята половинка, че тя повече няма да идва у вас. нямаш нужда от доказателства. нещата са прозрачни. жените често допускат тази грешка да не вярват на интуицията си. но другата жена е конкурент и няма никакво съмнение какво се случва. приятелство за женена жена е преди всичко със половинката й. другото е измама.
6
1
ивайла
ивайла
01.06.2014 15:29
Ами гадничко е.Като че ли няма други жени за флирт.А за нея - още по гадничко - като че ли няма други мъже - та точно с мъжа на приятелката си - ТЪПНЯ
4
2
Сиси
Сиси
18.03.2014 15:30
Другите казаха какво мислят,прави са . Моят съвет е пЪРВО ПОГОВОРЕТЕ със съпруга си,споделете кокво ви е направило впечатление в държанието на приятелката Ви,подчертайте колко грозна може да бъде една такава постъпка _това ще охлади ентусиазма му.А на госпожата кажете направо в очите ,че това което прави е грозно,светът е пълен със свободни мъже щом е толкова хубава да си намери свободен мъж.
4
6
Марина
Марина
28.02.2014 17:33
Отваряй си очите,това ще ти кажа аз......ние жените интуитивно ги усещаме тези неща....Преди време мъжът ми -всъщност и двамата де...започнахме приятелство с негова колежка и съпруга и.Усещах,че нещо гнило има,усещах го някак си.Спорех със себе си и се самоубеждавах,че това е невъзможно.Защото тя беше по-възрастна от нас,нито тяло,нито красиво лице.....абе ужас...За жалост моите подозрения се оказаха абсолютно верни.Така че,пак ти повтарям-отваряй си очите.За твоята глава е.
4
0
Опарена
Опарена
21.02.2014 02:38
Да ти кажа, аз лично съм много мнителна и понякога се случва да се вкарвам във филми, но това е, защото разни гадни неща са ми се случвали и се пазя. Мъжете, повечето са ловци и им е заложено да мислят с долната глава, но тая твоята приятелка щом се конти е ясно, че иска да забие мъжа ти. Дръж я далеч и не я кани повече. За ОБЩОТО благо. Едва ли става дума за любов, може да е само привличане, но една грешна стъпка руши семейства, знаеш. Аз така наскоро отсвирих една похотлива приятелка, която усетих, че има апетити към гаджето ми. Най-много да я беше изчукал, едва ли връзка, но и това стигаше да ни се съсипят отношенията. Така че, знай, че истински прятели почти няма, всеки гледа неговия интерес и се пази, до колкото можеш! ;) Успех!
7
1

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: