Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Сестрата на съпруга ми е зла

Сестрата на съпруга ми е зла

Сестрата на съпруга ми е зла
Семейна съм от 3 години. Смятам, че със съпруга ми се разбираме добре и сме намерили баланса в отношенията ни. От него нямам проблем. Но както знаете, винаги има нещо, което трябва да те тормози.

Свекърва ми също се отнася добре с мен, разбираме се. Жената не се меси в нашите нещо. Но зълва ми, боже опази. Тя е почти на моята възраст и не е семейна.

Такова вмешателство, сякаш това е нейното семейство. Дори се меси в подредбата на къщата ни. Ако пък я почерпя с нещо, то веднага се отсича, че тя го прави по-добре. Ужасно е.

Съпругът ми вижда тези неща, но не иска да се намесва. А аз какво да правя ? Да търпя всичко това ли ? Не съм допускала, че толкова злоба може да има в един млад човек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
рони
рони
20.10.2014 23:51
разксрсй я
1
0
Анна
Анна
03.10.2013 16:28
Не случайно народа е кръстил сестрата на съпруга - зълва. Произхожда от зъл. Игнорирай я от живота си.
4
0
Цвете
Цвете
01.12.2011 13:03
Боже опази, свекървата добра, но се явява друго чудовище. Тя няма ли си с кво да се занимава или отменя майка си. Тегли и сиктирите и да не се занимава с теб.Пълна изолация. Прави го от завист, явно вижда че си на по високо ниво от нея и това и създава комплекси. Да знаеш няма да става по добра, просто я разкарай от живота и къщата си.
3
0
Pepita
Pepita
24.10.2011 12:37
Разбира се, че не бива да търпиш.
Не се карай с нея, подготви си няколко фрази за различни случаи. Например: "Ако сложа тези пердета /килим/, които ти харесваш няма да е моят дом, а твоя." Или : "Разбира се, че го правиш по-добре /кекса/, кога ще ни почерпиш ? и т. н. Използвай точно едни и същи думи и спазвай словореда. Така сама ще разбере, че я иронизираш, а за другите ще си любезна и няма да те обвиняват.
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: