Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Отчаяна и изоставена от комарджия

Отчаяна и изоставена от комарджия

Отчаяна и изоставена от комарджия
Драги читатели, искам да споделя моята история с вас. Имах дългогодишна връзка на семейни начала. През тези години минахме през много трудности и хубави моменти, като всяко нормално семейство. Преди 4 месеца между нас застана един негов приятел-Иван. Той не ме харесваше от самото начало по незнайно каква причина. Въпросният му приятел непрестанно играеше комар. Той бе зависим и това за него не беше някакво хоби, а беше целият му живот. От тогава нататък моят спътник в живота започна да взима пример от него.

Дойде и периодът, в който много се карахме и не можехме да бъдем на едно мнение дори и за едно нещо. Мислех, че това няма да попречи на връзката ни, но уви. Дълго се замислях защо се случи на мен и къде сбърках с този човек. Накрая беше агония. Той се прибираше сутрин разгневен и пиян, защото е загубил и днес на покер. Накрая не издържах, защото започна всичко това да рефлектира върху мен. Непрестанни упреци, недоволство, злоба, породена от загубите му в комара.

Не знаех какво да сторя. Дойде денят, в който той осъзна, че не ме обича и, че може би никога не ме е. Осъзнах, че не аз съм виновницата в нашата връзка и, че не заради мен не се е получило. Осъзнах грешката си през годините да не се доверявам на хора, на които не трябва да имаш вяра. Той се оказа пропаднал боклук, който ще си плати рано или късно. Има ли възмездие според вас драги читатели?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
elena
elena
25.03.2015 21:25
ne sajalqvai za niwto blagodari na bog che si se ottarvala ot toq chovek toi nikoga nqma da se promeni dokato e jiv znam go ot lichen opit varvi napred i nikoga ne se obrawtai nazad dori edin den da ti se moli i iska prowka
0
0
Банго
Банго
24.03.2015 14:53
Ева е яко във филма!
Иначе като се замисля....такива сте си женорята. Колко ли свестни момчета си подритвала на времето, просто защото не са...нали се сещаш...яките батки или пък, защото не са направили перфектната свалка. Сега сърбай попарата и другия път ще избираш мъжа и по акъла ;)
3
2
Христалина Иванова
Христалина Иванова
11.03.2015 13:01
Лично аз, макар скромните си 17 години, и в същото време човек, преживял много обрати досега, мога да те посъветвам да последваш сърцето си, и да намериш правилното решение, според това как се чувстваш в сигурност и по-добре. Така като гледам, него не го е грижа нито какво мислиш, нито какво изпитваш... това, на твое място, би ми било достатъчна причина, да взема решение за раздяла. Помни, че някъде недалеч, в бъдещето, ще срещнеш човека, който ще заслужи любовта и уважението ти. В когото ще се влюбиш дълбоко и безусловно, и няма да прилича на никого другиго досега. :) Всяка жена трябва и заслужава да бъде достойно обичана, а когато се учиш да си самодостатъчна, много повече хора биха поискали да бъдат с теб, помни! А всеки търси някого, който да го допълва... :)
2
0
ева
ева
28.01.2015 09:33
жевеенето без брак е грях и сега ти идва наказанието на теб Защо търсим винаги вината в другия Защо си заживяла с мъж без брак Прочети си БИБЛИЯТА и си виж греха
1
9
pindata
pindata
08.05.2015 00:08
ti v koi vek zivee6 be?
1
0
rita
rita
26.01.2015 10:59
Бягай далече от този човек и не съжалявай за него.Медицински е доказано ,че зависимостта към хазарта не се лекува-примери без край.
5
0
ТОННИ
ТОННИ
25.12.2014 19:28
Бягай далеко от комарджия,не съжалявай
12
0
овек
овек
05.12.2014 11:27
не търси възмездие там където вече господ го е раздал , не мрази не чакай отмъщение гледай да се омъжиш за добър човек и да имаш успех в живота а този мъж го забрави все едно не го е имало , не пропилявай живота си за да му докажеш кои е по по най важното е ти да се справиш иначе и ти ще вземеш да потъваш заедно с него според мен пак ти казвам ако не искаш да му принадлежиш в мисълта си цял живот забрави го напълно
12
1
Oli
Oli
26.11.2014 21:43
Няма възмездие.
Единственото нещо като възмездие, е че този тип хора, така си оплескват живота, че после е непоправимо.
Но добре ти се е получило, че си излязла сравнително чиста от тази ситуация... доколкото си описала нямаш финансови, а само емоционални щети.

Съпругата на един мой близък, беше залитнала и тя по хазарта. 10 или 15 хиляди, семейни спестявания изчезнаха, след това се оказа, че и кредити е взимала... осъдиха ги, продадаха им жилището на публична продан, на безценица... и в крайна сметка този човек, започна на 40 години отначало - без дом, без спестявания, ей така без нищо....
10
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
40
33
20
10
Дай твоята оценка: