Той е прекалено ревнив

Той е прекалено ревнив
Здравейте .Казвам се Христина и имам нужда от вашия съвет.
От 10 месеца съм с едно момче.Той си призна че още ме обича и той ме прегръщаше а аз му отвръщах със същото.След това си пишехме в skype по цял ден и ми казваше много мили неща,вечер ми пишеше СМС и ми казваше че много ме обича и не издържа когато мен ме няма.

Пишехме си по цяла нощ и ми обясняваше колко много му липсвам и как иска да ме види,но и аз много го обичах и затова му отговарях с много дълги СМС и му казвах колко много го обичам.

Но се наложи да си сменя училището,първо се оказа че ще сме в едно училище а после-и в един и същ клас.
Той много ме защитаваше и не позволяваше на другите момчета да ме свалят (аз не исках да се знае че с него сме гаджета за де започнат подигравки).

След месец в този клас,ми писа едно момче,което беше негов приятел.Това момче което не познавах ми каза че едно друго момче от класа ни ме е обичал,а те двамата бяха най-добри приятели.

След това започнаха да се бият кой ще бъде с мен.Момчето което аз харесвам скачаше на този само заради една приятелска прегръдка.Но малко по-късно това се превърна в нещо като надпревара кой ще бъде мое гадже.

След няколко дни двамата дойдоха при мен и ме попитах кой от тях избирам.Аз не казах нищо но се оказа че момчето което харесвам му е разказало какво се случило между нас.Аз не исках да знае никой от класа ни и просто избягах от училище,за да видя те какво ще направят,но се оказа че само момчето което и аз обичам ме обича истински и просто ме последва.

Сега пак започнаха да се карат и да се бият заради мен,а това никак не ми харесва.Кажете ми какво да правя или по-точно как да кажа на единия,че не го обичам и че обичам най-добрият му приятел.

Аз съм влюбена в приятеля си и много го обичам но неговия най-добър приятел казал че ме обича.Сега не знам какво да направя,аз не искам да застана между тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Кактоидае
Кактоидае
21.05.2016 22:47
Не звучи реалност.. хем единия разказал на всички за вас, хем се чудиш как да кажеш да другия за вас..хем се обичате много. Как да се дава съвет като звучи измислено
0
0
Тео
Тео
04.12.2015 11:47
Ревноста е болест,след години ще става непоносимо.
0
0
Диан
Диан
30.04.2013 23:02
Най-големият проблем тук е в думата "училище". Бях се засилил да дам един два съвета и затова се зачетох в темичката. Обаче когато се натъкнах на думата "училище" ми стана ясно че до никакви съвети няма да се стигне :) Проблемът е че съветите ми се отнасят до хора, а вие сте деца. За деца никакви съвети не помагат защото
1- децата не разбират съветите
2- дори да ги разберат, не могат да ги спазят дори и да искат
3- тъкмо се засилят да ги спазват и то проблема отпаднал
Приеми че няма лек за болката ти. Правиш каквото правиш и чакаш да видиш какво ще се случи. Ако се случат хубави неща- радваш се. Ако не са хубави, считаш го за неуспешен опит и продължаваш напред. Така или иначе "детската" зона е нулева зона.Може да правиш много усилия да разбереш нещо или да доведеш нещата до някъде, но така или иначе стабилни и предвидими резултати ще има само когато детската зона остане в миналото.
Успех.
0
0
Mariela
Mariela
23.04.2013 22:18
Моя съвет е да избереш този, когото наистина обичаш,а другият ако му е истински приятел и уважава твоя избор ще отстъпи.
0
0
хрис
хрис
22.04.2013 21:34
Няма нищо по-лошо от ревнивец! Бягай бързо от такъв екземпляр!!! Казвам го от собствен опит.
1
0
did
did
17.04.2013 21:47
баси гупостите
2
0
cvetelina
cvetelina
15.04.2013 00:34
ще бъдете само с този който обичате.една връзка без любов много бързо ще приключи.
0
0
Лош човек
Лош човек
14.04.2013 17:06
Трудно е да си на 12 години, а?
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: