Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Наистина ме е срам и страх от това

Наистина ме е срам и страх от това

Наистина ме е срам и страх от това
Здравейте!Аз съм момиче на 17г., тренирам,отличничка съм, но нямам приятели и не съм имала гадже до сега, дори не съм се целувала!Преди време бях много самотна, макар тогава да има "приятели" и една вечер реших да опитам сама да се отворя,с молив,после четка за зъби, но с нищо по-широко не успях.

Срамувам се и ме е страх, уж не съм спала с момче а срамните ми устни са изкочили,как до обясня това,когато евентуално дай боже някой ден спя с момче?И за целувката много се притеснявам,но другото е просто..

Всички ме смятат за умно и добро момиче,разбирам се с ВСИЧКИ, просто нямам доверие на никой,не сме близки..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Звиран
Звиран
27.01.2016 20:31
Направо се възбудих
0
1
един пич
един пич
26.11.2013 23:50
Момиче - това с молива и четката наистина е глупаво - за другите неща не се притеснявай и не ги мисли, всяко нещо с времето си. Ти имаш амбиции и цели - преследвай ги. Ние мъжете сме странни животни - подходящите идваме точно когато не ни чакате ;). И моята съпруга беше като теб - с нея се запознах почти на 18 годишнината и и така вече сме 11 години заедно и сме щастливи заедно. Има време за всичко и като пораснеш не казвай на дъщеря си /ако има такава, понеже ако е син няма да те пита/, какво си правила и как си се опитала да се дефлорираш.
3
0
Meaningful
Meaningful
06.10.2013 15:53
Това с молива и четката за зъби е мноого глупава постъпка.. Представи си някой ден твоето пораснало вече дете те пита как си си загубила девствеността и ти му кажеш ами заврях си един молив... Не прави такива неща повече. Ако търсиш любовта, спри! Правилното момче ще се появи точно когато не очакваш :)
1
2
Детелина
Детелина
01.12.2013 16:17
Извинявай, ама кога детето й ще я попита "Мамо, как си загуби девствеността?" ??? Хора, започвате сериозна да ме плашите :D :x
4
1
Кири Б.
Кири Б.
11.09.2013 01:24
Отиди на психолог! Сподели с него от какво те е страх. До тогава не си пъхай каквото и да било по ...това не е склад за домашни потреби!
7
1
Aniitoo
Aniitoo
11.09.2013 00:55
Преддлагам ти ако си притеснена,палете колата и отивайте на СЛънчев бряг другата година с приятелки,забвлявайте се ,ще се намери с кой да си легнеш,но ако не си готова за това по-добре изчакай за нещо по истинско..Твоя е избора
1
2
ммм
ммм
05.09.2013 18:26
Съгласна на сто процента с hmm.
Само ще добавя още нещо - няма такова нещо като "срамните ми устни са изскочили". Може да ти се виждат несъразмерни в сравнение с мацките в порното, но, честно казано... При тях е важно да изглеждат добре, а и съм убедена, че имат хирургични намеси на неочаквани места. Едва ли си разглеждала срамните устни на друга жена, но ако беше, би установила, че и нейните далеч не са перфектни.
Това настрана - ако си забелязала скорошна промяна в разположението или големината на срамните си устни, иди на гинеколог.
2
1
и.
и.
01.09.2013 16:50
Скъпа, да си отличничка и да тренираш са си лични амбиции и тези на родителите. Колко си умна няма общо с това колко физически качества имаш или колко си хубава или какво държание имаш. Имам познати (на 18-19 колкото съм и аз) и са пълни загубенячки с адски долното отношение към останалите и разбирам защо не са започнали половия си живот или не са се целували. Не е нужно да живееш само в училище или във фитнеса.
1
2
МК
МК
01.09.2013 12:51
Продължавай с опитите. Истината е, че чисто физически сама можеш да си доставиш повече удоволствие, отколкото може егоистичен или неопитен партньор. Пък за гаджето... и за най-грозните момичета се намира някой достатъчно отчаян, въпросът е ти колко претенции проявяваш. Трябва да си калибрираш изискванията спрямо възможностите и ще намериш "любовта".
1
2
hmm
hmm
01.09.2013 10:37
Здравей, объркано момиче.
Няма да коментирам това, което си решила да направиш, по мое мнение е било не нужно. Преди 3 години бях в твоето положение. Тренирах усърдно по цял ден, учех, бях на 18, тъкмо ме бяха приели в университет, а нямах приятел и никога не бях имала. Нито целувка или каквато и да е била близост.
Сега се радвам, че не бързах, защото същото лято случайността ме срещна с най-прекрасното момче на света. Сега сме вече две години заедно, дори живеем заедно и съм по-щастлива от всякога.
Съветвам те да не се отчайваш, нито да бързаш или да търсиш своя принц. Той сам ще си дойде, до тогава откликвай повече на приятелите си, излизай и се забавлявай, защото сега ти е времето :)
1
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: