Това лека-полека ме убива

Това лека-полека ме убива
Значи ще започна набързо. . . писал съм няколко истории за това как харесвам най-добрата си приятелка, но така и не събрах смелост да и предложа, но и имах усещане, че нищо няма да стане и може би съм бил прав. Събра се отново с бившия си и понеже сме в една компания трябва постоянно да се правя, че ги не виждам, това ме убива, всяка прегръдка, усмивка по между им ме убива малко по-малко. Чудя се да спра да излизам ли, какво да направя супер тежко ми е. . .

Не очаквах това да ми се случи за 2-ри път, но лошото, че когато и тя си пада по него, аз не мога нищо да направя, мога само да им се "радвам" на любовта им и няма да е за първи път. . . Не знам, какво да направя, да спра да излизам ли, компанията ми е перфектна, но просто това не мога да го преодолея. . . . . . . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
iveto67
iveto67
21.01.2014 22:18
Хей....аз съм Ивето онази с милите думи....тук ще съветвам ако все още имаш чувства към нея осмели се по някакъв начин да и ги покажеш....от опит глава не боли....ако ли не....по добре си смени компанията защото виждаш че ти е кофти да ги гледаш заедно. Съветвах те да продължиш но въпреки това ще се съобразя с теб. Не ти се сърдя. :D
1
0
Жена
Жена
03.01.2014 19:05
Следващият път, когато имаш шанс: действай, не се замисляй дали щяло да се получи. Няма как да знаеш какво ще стане, без да опиташ.
Късмет!
2
0
Хън-мън
Хън-мън
28.12.2013 06:22
Почти както тайна каза: "радвай им се или си намери друга"
НЕ "или", ами "и". Поне се радвай за нея.

Пропуснал си си шанса. Трябвало е да й кажеш. Ако сте били чак такива приятели и тя не ти бе отговорила на чувствата, най-лошото (за теб) щеше да е да си останете приятели. Ако не сте били чак толкова следващия път когато се видите, щеше да й вадиш думите с чингели.
Ако пък ти бе отговорила нямаше дори да пиша това :)

Моя съвет е да си останеш компания, ама да си намериш и друга компания. Да се срещаш нови хора, нови моми. И ме ми казвай, че във времете на социалните мрежи, където можеш да видиш дали е симпатичен човека отсреща, а не като преди 10 години чатиш с някого, когото не виждаш, прати ти снимка и вече не ти се чати с него.

Ако не ти е толкова лесно да заговаряш мадами, вземи най-отвореният от твойта компания и му дай идеята един ден да излезете по улицата и да заговаряте момичета.
1
0
Димитър
Димитър
30.12.2013 03:43
Всъщност,вече всичко е окей...ходихме на балкан компанията и им се радвах някак си истински,не ме убива това вече,а ме радва :D по-скоро,пробвах си да си намеря друга,от новата ми история която постнах,ще се види изнеданата и там,а иначе тук..краят е щастилв като цяло,благодаря на всички за съветите :)
1
0
тайна
тайна
27.12.2013 21:09
радвай им се или си намери друга
0
0
Малчо
Малчо
26.12.2013 12:06
Единственото, което можеш да направиш е да им се радваш. Най важното е тя да е щастлива :) а щом са се събрали значи много го обича. Не заставай между двама души и никога не разделяй хората освен ако виждаш да са нещастни и това да е начин за да им помогнеш. Предлагам ти да си намериш приятелка и да се отдадеш на нея пък можеш да използваш и малко въображението си без новото момиче да разбере :) Направи така, че на теб да ти е добре :) и не дей да страдаш радвай им се и бъдете щастливи с компанията си. Не се затваряй в себе си не се крий. :)
2
0
Бъчвичка
Бъчвичка
24.12.2013 14:13
Аз също като теб харесвах най-добрия си приятел,а и той не беше безразличен към мен.Но проблема ни беше ,че нито единият от нас не посмя да си признае чувствата .Действай кажи и чувствата си с риск да я загубиш,защото ние с моя най-добър приятел си ги изяснихме ,но и двамата бяхме заети в други връзки,харесвам съпруга си ,но често се замислям за миналото,когато се видим не можем да се разделим,но не смеем да развалим семейства си.Бъди смел,пожелавам ти късмет не губиш нищо,ако те смята за приятел такъв ще си останеш,но може и да отвърне на чувствата ти,не се бави защото времето си минава.А щом веднъж се е разделила с бившия ще го направи пак бъди сигурен.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: