Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Искам най-добрата ми приятелка

Искам най-добрата ми приятелка

Искам най-добрата ми приятелка
Здравейте, аз съм на 22 години и имам следния проблем: Имам връзка от няколко месеца, но нещата вървят все по надолу и по надoлу. Най-добрия ми приятел пък ходи с най-добрата ми приятелка и при тях всичко е супер. Винаги, когато говорим с него за моите проблеми ми разказва как тя се справя с тях и аз започнах да я харесвам. Не съм тръгвал с нея, защото преди тя бе леко пълна и не виждах всичките и добри страни.

А сега я искам. Не се притесняваме да излизаме сами, защото сме приятели от години, гаджето и също, но аз искам повече от това. И сега не знам какво да правя , те изглеждат щастливи, но аз я искам.

(преди няколко години тя ми призна че е влюбена в мен, аз я отритнах и сега много съжалявам)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
МК
МК
02.09.2013 21:48
Значи си видял характера й, чак като си я харесал като външност? Аз пък си мисля, че или сега й приписваш качества, които досега не си мислил, че притежава, защото вече я харесваш с долната глава, или никога не ти е пукало какви други качества притежава, защото винаги приоритет за теб е бил външният вид. При все, дано е щастлива с някой по-свестен от теб. :)
3
0
portokalka.baby
portokalka.baby
02.09.2013 19:53
Когато тя е имала чувства към тебе ти не си тръгнал с нея само защото е била леко пълна .. всеки си има недостатъци сам си си виновен че си я изпуснал според мен! Сега я остави да бъде щастлива ако си и истински приятел и я обичаш! :)
2
0
Антоан
Антоан
02.09.2013 19:30
анонимко проблема е там ,че аз знам колко е перфектна тя , винаги е седяла зад мен и ми е помагала , но аз бях заслепен от кифли и такива леки жени , а сега когато тя се стегна за мен е перфектна виждам и характера и и всичко
0
2
anonimko
anonimko
02.09.2013 19:21
Ако държиш на приятелите си , няма да се месиш в техните отношения.Ако пък толкова много си мислиш,че си "хлътнал" по перфектният образ,който ти е изградил твоят приятел за въпросното девойче, няма да е лошо да говориш първо с него.. И от опит ще кажа ,че във всички случаи си прецакан и шанса да загубиш и двамата е много голям .. Все пак ти желая успех !
2
0
vilsan
vilsan
02.09.2013 19:08
Ами кажи и го направи нещо по въпроса не чакай
0
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: